SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: / Nakon što se odlučila rastati od Umuta Naz daje i otkaz u bolnici (Kazna)

Image
30.8.2018.
8:52
VOYO logo

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Spone ljubavi

Robinson se boji da će Antonio napustiti Ruty Raquel zbog Jessice. Pedro vodi Silviju u posjet Caiju. Augusto pozove Pedra da bude Caiov kum. Gigi shvati da je Magnolia zaljubljena u Tiaa. Tiao govori Ramiru o noći provedenoj s Magnolijom. Gledson nazove Robinsona i sazna da je Salete došla na posao u suzama. Luciane zanima je li se Salete posvađala s Gustavom. Salete se povjeri Flaviji, a i Flavia njoj. Yara zove Misaela kako bi razgovarali o Aline. Helo se veseli jer će ona i Pedro biti Caiovi kumovi. Tiao završi u krevetu s Magnolijom. Aline se prepire s majkom i odbija napustiti život kakav vodi i vratiti se kući. Ciro tješi Yaru. Vitoria vidi Cira s Yarom. Mileide sazna da Jaderu jako dobro ide na poslu. Ruty se žali Marini na Antonija. Tiao zove Edua, ali Tiago se javi na njegov mobitel. Helo puštaju kući iz bolnice. Edu i Leticia pripremaju joj doček. Tiao se pojavi u galeriji i najavi vjenčanje s Magnolijom. Pedro otjera Tiaa i Magnoliju. Yara razgovara s Misaelom o Aline. Inspektor kaže Pedru i Eliju da nema nikakav dokaz protiv Magnolije.

Image

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Začin ljubavi

Nakon što je Ševketu izgorio brod, obitelj mu pokušava pomoći na sve načine. Merjem mu nakon svega otkriva o čemu je zapravo riječ. Pokušava otići, a Zejnep joj staje na put. Detalji nesreće izlaze na vidjelo. Fatihu se napokon ostvarila želja, javljaju mu da je dobio posao. Čitava obitelj pokušava odgonetnuti tko je podmetnuo požar na brodu. Birol otkriva da Ševket nije taj koji je podmetnuo požar. Selin pomrsi Fatihove planove za romantičnu večer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Kazna

Naz je došla k Aliju Nedžatu na Kanov poziv i zatečena je kad joj vrata otvori Neslihan. Neslihan ne može više obuzdavati svoje osjećaje prema Aliju Nedžatu i želi tu situaciju odvesti dalje pa ulazi u Ali Nedžatovu sobu dok on spava. Ali Nedžat je rekao Umutu da će raditi za njih na projektu domaćeg automobila s kojim nastavlja unatoč svim zaprekama g. Tarika. Međutim, g. Tarik razrješava Alija Nedžata s dužnosti predsjednika Upravnog odbora. Naz i Umut odlučili su se rastati i razračunavaju se. Dotučena svime što joj se dogodilo, Naz predaje primarijusu ostavku. Ali Nedžat je u velikim problemima. Kao da tajna ruka izdaleka upravlja s ciljem da ga uništi. Ali Nedžat je upao u vješto smišljenu zamku nepoznatog tvorca.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo