Osim što je odgovarao na vaša pitanja Radovan Marčić dao je za hot.hr i kratki intervju u kojem je otkrio što on misli o ovogodišnjim kandidatima i zašto smatra da njegov posao kušanja hrane u Masterchefa nije za pozavidjeti, a usput nam je i dao recept za pravi specijalitet za koji ne morate izdvojiti više od 10 kuna 'po glavi'.
Ovako je to ukratko izgledalo na chatu: Guest: Pozdrav i pitanje: top tri svjetske kuhinje po vašem izboru. Radovan: Mediteranska, azijska, posebno sečuanska, japanska i još četvrta tai.
Ivica: Tko je glavni u kuhinji kod vas doma, vi ili supruga? P.S. volite li slavonske delicije: čvarke, kulen, slaninu? Radovan: Živim sam, a kod supruge koji put jedem. Volim kad nije preljuto.
Maja: Nedostaje li vam ponekad Tomislav Gretić? Radovan: Da, ali družimo se van showa.
Sonja: Nisu li kandidati ove sezone puno puno gori od prošlogodišnjih? Tko se po vama najviše ističe? Radovan: Nisu gori. Različiti su. Pa to i vi vidite. Oni koji najviše pobjeđuju.
Guest: Pozdrav! Planirate li izdati knjigu? Radovan: Upravo mi je izašla. Zove se Uživajte sa mnom.
Dado: Jesu li vam komentari iskreni ili su dramatizirani po naredbi producenta? Radovan: Potpuno iskreni, smišljeni u trenutku.
maja: Vaš omiljeni restoran u Zagrebu, koji biste preporučili prijateljima? Radovan: Ima ih više Prasac, Kod Pere, Kamanjo, RužMarin.
Miki: Što mislite o vegetarijancima? Radovan: Mislim da ništa što je isključivo nije dobro. Ponekad volim biti vegetarijanac (na jedan dan). Blaza: Volite li Kutjevačka vina, ako da koja i s kojim jelima :) ? Radovan: Najviše volim plavce, od bijelih vina me uglavnom boli glava jer sam alergičan na sulfanamide.
Lukinjo: Radovane, kralju, obožavam vas, najbolji ste. Možete li preporučiti gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u Zagrebu? Ja sam stvarno izgubljen i žudim za vrhunskim ćevapima. Radovan: Ima toga, ali evo za sada idite u Stari kotač kod Julke u Prečkom.
me: Bi li prošao u Masterchefu? Radovan: Pa do nekog stupnja sigurno bih.
Blaza: Bi li prihvatili ulogu u nekoj od aktualnih sapunica da vam ponude? Radovan: Da.
Miki: Što mislite o GMO hrani? Radovan: Ne, ali ako prehrani gladne da.
Maja: Što se radi u Masterchefu s napravljenom hranom, otvorenim bocama, namirnicama. Svaka emisije je novo maslinovo ulje, novo brašno, sve neotvoreno, a tanjur je minimalac? Radovan: Sve što je za jesti ide u dom za nezbrinutu djecu, a ostalo u Dumovec u azil za pse, odnosno u napoj za prasce.
željka: Gdje se u Zagrebu jedu najbolji kolači? Radovan: U Orjentu.
RT: Koje vam ja najbolje jelo koje ste ikad jeli? I što bi ste preporučili mladim kuharima koji tek ulaze u svijet gastronomije? Radovan: Puno sam finih jela jeo. Da jako dobro nauče zanat i da puno, puno čitaju i ne samo o kuhanju. Radovan:Pozdrav svima i dobar tek!