Play ponuda

Otkriveno koliko je kave popijeno na setu sapunice

shimmer fallback

Nakon 190 snimljenih epizoda i cjelodnevnog rada na setu, ekipa Ruže vjetrova odlazi na zasluženi odmor! Uz tortu, šampanjac, pjesmu i ples glumačka postava je tulumarila sve do jutarnjih sati.

18.4.2012.
21:29
Play ponuda

U manje od godine dana, gotovo 4300 sati snimanja na setu i raznim lokacijama u Splitu, 50 litara dnevno ispijenih kava i 190 snimljenih epizoda, završetak snimanja prve sezone Ruže vjetrova obilježen je zabavom na setu.

Nives Ivanković, Anja Alač, Robert Kurbaša, Marija Omaljev Grbić i mnogi drugi glumci koji su svojim ulogama ostavili svoj trag u seriji zabavljali su se do ranih jutarnjih sati. Velika torta koja je bila iznenađenje za glumačku ekipu najviše je oduševila najmlađeg glumca na setu, Roka Glavinu, koji je svojom dječjom iskrenošću i simpatijama pridobio cijelu ekipu, kao i publiku.

Iako se naknadno pridružio ekipi Ruže vjetrova, Stjepanova uloga karizmatičnog Nikole ostavila je utisak na obožavateljice serije. 'Oduševljen sam entuzijazmom splitske ekipe Ruže vjetrova. Jako sam uživao boraviti predsezonu u Splitu, a rad na ovom projektu je iskustvo koje će mi ostati u srcu', rekao Stjepan.

Na partyju se odlično proveo, jer se nakon tri mjeseca rada, konačno opustio i proslavio dobro obavljen posao sa ekipom. Nives Ivanković nam priznaje kako je na zabavi bila partibrejkerica.

'Obuzeo me dvojaki osjećaj radosti i tuge koji se stvorio u meni', rekla je Nives. 'Sve napore koje nosi jedan takav proces rada bilo je lakše podnijeti uz prekrasne ljude koje sam susrela na snimanju Ruže vjetrova', kazala je.

Snimanje prve sezone Ruže vjetrova je završilo sretno, a kako će završiti prva sezona popularne sage o sukobljenim obiteljima, saznajte u narednim mjesecima od ponedjeljka do petka u 20:00 sati na RTL Televiziji!

Play ponuda
Play ponuda