PLINKO - JEDNA JE PRAVA / Pripremite se na još veća iznenađenja: Od ponedjeljka na RTL stižu nove epizode game showa 'Dođi, pogodi, osvoji!'

Image
Foto: RTL Screenshot

Od studenata do umirovljenika, nema tko neće prodefilirati raskošnim studijem u novim epizodama

24.1.2023.
12:00
RTL Screenshot
VOYO logo

Popularni game show ‘Dođi, pogodi, osvoji!’ u kojem je glavni zadatak veselih natjecatelja pogoditi pravu cijenu najrazličitijih artikala i pritom se dobro zabaviti, vraća se s novim epizodama od 30. siječnja, od ponedjeljka do petka u 18 sati na RTL-u.

Plinko, Jedna je prava, Sreća u vreći ili, pak, Veliko kolo – nema puno Hrvata koji barem jednom ispred malih ekrana zajedno s kandidatima nisu zaigrali ove i mnoge druge dinamične igre te pogađali cijene u game showu ‘Dođi, pogodi, osvoji!’. Popularni format postao je omiljena poslijepodnevna zabava za sve generacije, a njegova posebnost krije se upravo u opuštenoj atmosferi, neposrednosti i činjenici da za sudjelovanje ne morate biti hodajuća enciklopedija i znati baš sve – važno je samo pogoditi pravu cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novim će epizodama kroz dobro znane igre, još veća iznenađenja i velike dobitke natjecatelje iz svih dijelova Lijepe Naše, ali i mnogobrojne gledatelje i dalje voditi već provjereni voditeljski duo – jedno od omiljenih  televizijskih lica, Antonija Blaće te popular reper Marin Ivanović Stole, koji ne kriju svoje uzbuđenje.

‘’Ne da smo spremni, nego smo bili spremni od prve sekunde kad je započelo snimanje novih epizoda. Jako me raduje što jedan ovakav dnevni projekt uveseljava ljude i opušta ih iz tjedna u tjedna! U novim epizodama imali smo i nekih novih rekorda i osvojenih ogromnih i vrijednih nagrada, ali neću vam ništa više od toga otkriti, morate gledati nove nastavke naše emisije’’, tajnovito poručuje Antonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL Screenshot

‘’Nove epizode definitivno će biti puno dinamičnije! Natjecatelji su još šarolikiji i zanimljiviji, svi se dolaze igrati. Znaju kako emisija funkcionira i stvarno je velik interes ljudi - dođu otvoreni za igru i zabavu! Atmosfera je i dalje vrhunska! Naš stajling će u novim epizodama biti malo drugačiji, a dobili smo i nove hostese i prezentere. Emisija se vraća u jednom novom ruhu, ali ostaje i dalje naša prepoznatljiva vrckavost i dobra zabava’’, priča i Marin te najavljuje kako se prvi veliki dobitak dogodio već u prvom tjednu snimanja novih epizoda, no o čemu je riječ, gledatelji će morati otkriti sami.

Image
Foto: RTL Screenshot

Ni ovaj put natjecatelji u lovu na pregršt bogatih nagrada neće biti prepušteni sami sebi. Naime, za razliku od ostalih kvizova i game showova u kojima se zahtijeva tišina i stroga koncentracija igrača, u ‘Dođi, pogodi, osvoji!’ navijanje publike i sugeriranje odgovora sasvim je dopušteno, štoviše, i više nego poželjno! Upravo su sjajna atmosfera, iskrene emocije dobitnika te glasna i užarena publika koja bodri i navija za svakog novog natjecatelja koji trči na pozornicu okušati svoju sreću, ono što daje posebnu čar svakoj epizodi showa 'Dođi, pogodi, osvoji!'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od studenata do umirovljenika, nema tko neće prodefilirati raskošnim studijem u novim epizodama, a samo jednu od anegdota spominje Marin.

‘’Vesele me reakcije ljudi. U emisiju je došla jedna gospođa od 91 godinu i rekla da je samo zbog mene došla i da je moj veliki fan. To je neka nova razina, nisam se nikad dosad s tim susreo, jedna prekrasna, iskrena, nova publika’’, prisjeća se sa smiješkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antonija i Marin u prethodnim su epizodama već dijelili kuhinje, mobitele, računala, hladnjake, bicikle, ali i mnoga luksuzna putovanja i vrhunske automobile. A koji sve to nevjerojatni dobitci i zabavna iznenađenja očekuju nove natjecatelje, gledatelji će doznati već od ponedjeljka, 30. siječnja u 18 sati, u novim epizodama game showa ‘Dođi, pogodi, osvoji!’.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo