Play ponuda

'Htjeli su me spasiti da ne ostanem stara cura'

shimmer fallback

Selo je spremno i jedva čeka nove ljubavne avanture! U nedjelju, 8. srpnja u 21 sat RTL Televizija predstavlja devet farmera i farmericu nove sezone najpopularnije potrage za ljubavi!

2.7.2012.
18:11
Play ponuda

Marijana Batinić je svojim gumenim čizmicama pokorila hrvatska sela i upoznala devetoricu najpoželjnijih i jednu pravu ljepoticu čija će romantična priča i potraga za ljubavi i ovog puta prikovati gledatelje za male ekrane.

Iz mora prijava Marijana je odabrala one najzanimljivije. Tako su se na njezinoj 'vrućoj stolici' ispred kamera, između ostalih, našli cvjećar, poljoprivrednik, vinar, ali i farmerica koja će svojim šarmom oduševiti sve neženje. Jedini preduvjet koji simpatična djevojka traži od svog odabranika je da ima – preko sto kila!

Dok neki kandidati imaju jako puno sreće i iskustva u ljubavi, drugi nisu bili te sreće, no zajednička im je samoća i potraga za 'onom pravom'.

Na svom putovanju Marijana se susrela sa sasvim neobičnom ulicom - Ulicom neženja u Otoku, gdje je nastala pomama za prekrasnom voditeljicom koja je jedva sačuvala živu glavu.

'U ulici je niz imanja, a svaka kuća ima jednog neženju. Kada sam došla u tu ulicu u Otoku, svi su htjeli sudjelovati u emisiji, no mi smo odabrali samo jednog farmera. Čak sam ih dvadeset upoznala, no niti jedan me nije zaprosio. Iako su me neki zvali da ostanem s njima jer su voljni 'spasiti me' od toga da ostanem stara cura', komentirala je Marijana svoje neobično iskustvo.

Sudbina je magična i nepredvidljiva, možda ćete 8. srpnja u 21 sat na RTL Televiziji ugledati ljubav svog života. Ne propustite novu epizodu Ljubav je na selu i ne dozvolite da vam ljubav prođe kroz prste.

Play ponuda
Play ponuda