Play ponuda

NOVA HUMORISTIČNA SERIJA 'BLAGO NAMA' USKORO NA RTL-U: / Nasmijat će vas obiteljskim zavrzlamama, a dotiče se i pandemije!

Image
Foto: RTL

Pauza u snimanju autorima je dala mogućnost da sve aktualne događaje iz ove pomalo bizarne 2020. godine unesu u scenarij

2.11.2020.
15:59
RTL
Play ponuda

Uz novu RTL-ovu humorističnu seriju "Blago nama" gledatelji će se smijati već od 9. studenoga, od ponedjeljka do četvrtka u 20.30 sati, a osim svima bliskih obiteljskih zgoda i nezgoda, u scenarij su ušle i aktualne teme poput pandemije, potresa i turističke sezone.

"Sto ljudi, sto ćudi, a svi pod istim krovom" – rečenica je koja najbolje opisuje osebujne i šarolike glavne junake serije "Blago nama" koji će gledatelje nasmijavati svojim obiteljskim i bračnim zavrzlamama. Kod Borisa i Ane, mladog, ambicioznog i pomalo uštogljenog bračnog para, nenadano se useljava njezina sestra Tamara s mužem Jadrankom i njihovim sinom, a zajedno s njom stiže i njihov otac, čangrizavi umirovljenik Drago.

RTL-OVA SERIJA ‘BLAGO NAMA’ NASMIJAT ĆE VAS DO SUZA: Za dodatnu dozu zabave pobrinut će se i brojni gostujući glumci

Image

RTL-OVA SERIJA 'BLAGO NAMA' NASMIJAT ĆE VAS DO SUZA: Za dodatnu dozu zabave pobrinut će se i brojni gostujući glumci

Image

RTL-OVA SERIJA 'BLAGO NAMA' NASMIJAT ĆE VAS DO SUZA: Za dodatnu dozu zabave pobrinut će se i brojni gostujući glumci

shimmer fallback
shimmer fallback

A kad se toliko raznolikih karaktera nađe na istom mjestu, smijeh i dobra zabava su garantirani. Razlike među generacijama, bračne zavrzlame, roditeljske muke, prve simpatije, "ljubav" tasta i zetova ili svekrve i snahe te prijateljstva s novim, pomalo čudnim susjedima iz ulice samo su neke tipične situacije s kojima će se vrlo lako moći poistovjetiti baš svaki gledatelj.

Sjajnoj glumačkoj postavi, Enisu Bešlagiću (Jadranko), Žarku Radiću (Drago), Hristini Popović (Tamara), Tari Rosandić (Ana) te Filipu Križanu (Boris), tijekom epizoda pridružit će se i cijenjeni gostujući glumci čiji će likovi unijeti dodatne zaplete, ali i donijeti još više razloga za smijeh. Tako ćemo u nekim od uloga gledati Zlatana Zuhrić Zuhru, Anamariju Percaić, Đorđa Kukuljicu, Vesnu Tominac Matačić, Joška Ševu, Mirelu Brekalo, Mirana Kurspahića i mnoge druge.

shimmer fallback
shimmer fallback

Serija je snimana u real timeu

Uigranoj ekipi na setu pandemija koronavirusa na nekoliko je mjeseci poremetila planove i u ožujku prekinula snimanje. No povratak pred kamere, naglasili su glumci, donio je još više razloga za pozitivnu energiju i još veću motivaciju, a pauza je autorima dala mogućnost da sve aktualne događaje iz ove pomalo bizarne 2020. godine unesu u scenarij.

"U scenarij smo ubacili što smo stigli – dolazak pandemije, prvotnu paniku, potres, karantenu, vladinu pomoć poduzetnicima, privlačenje turista, rusko cjepivo... Sve je to u seriji", ističu scenaristi i iskusni hitmejkeri Mirna Miličić i Vlado Bulić, kojima se pridružio i redatelj Goran Rukavina.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Mi smo snimali zapravo u real timeu - i koronu i sve ostalo, snimali smo stvari koje su se stvarno dogodile. Publika može očekivati seriju u kojoj će prepoznavati situacije koje su oko njih. Sigurno će dobiti zabavu i pozitivu!" zaključuje Enis Bešlagić.

Dobra zabava i smijeh uz ovu potpuno pomaknutu obitelj gledatelje očekuju već od 9. studenoga, od ponedjeljka do četvrtka u 20.30 sati na RTL-u, uz seriju "Blago nama"!

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda