Play ponuda

Nives Celzijus: Vidite kako sam opuštena, skroz sam opuštena!

shimmer fallback

Uzbudljiva petnaesta epizoda Celebrity MasterChefa donosi kulinarske dogodovštine posljednje skupine četvrtfinalista u najpoznatijoj reality kuhinji.

28.4.2014.
15:01
Play ponuda

Kuhače će tako u izazovu Kutije iznenađenja ukrstiti Ranko Zidarić i Filip Šovagović, a u njihovoj skupini naći će se i Nives Celzijus. Osim glume, Ranka i Filipa vežu još dvije stvari: dugogodišnje prijateljstvo i ljubav prema humoru.

'Mislim da gospodin Zidarić već razmišlja kako da snimi svoj kuharski show u kojem ne bi bilo ni mene ni gospođe Nives, ali mi smo ipak ovdje i ovo nije samo njegov show nego i naš', započet će sa šalama u novoj emisiji Filip.

'Znam da je ekipa dosta psihopatska: invalid kuhar, književnica starleta i ogromna nutrija koja govori se natječu u kuhanju. To bi trebalo biti zanimljivo', najavit će izazove u svom stilu Ranko.

Radovan će četvrtfinalistima poželjeti dobrodošlicu te upitati Filipa kako će mu biti kuhati protiv prekrasne Nives i najboljeg prijatelja i glumačkog kolege Ranka.

Zanimat će ga hoće li to ovom multimedijalnom umjetniku biti izazov iz snova ili pak noćna mora. 'Ja imam 'noćne' i 'dnevne' more, vrlo često kad vidim svog najboljeg prijatelja u posljednje je vrijeme dosta agresivan, ljubomoran na moja kuharska umijeća. Jako mi je dobro da ga ne vidim sad ispred sebe, a još mi je draže da ne vidim Nives jer bi ona sasvim sigurno bila uzrok mojoj dekoncentraciji', priznat će Šovagović.

'Pokušat ću se izvući na svoje kečkice'

'Vidite kako sam opuštena, skroz sam opuštena! Ovo što se malo tresem - to je do kamermana, nije do mene', izjavit će Nives prije izazova.

Radovan će je upozoriti da su Ranko i Filip samo 'na oko' bezopasni protivnici koji su vrlo 'nezgodni' i nepredvidivi. Nives će priznati da joj je njezina pozicija za kuhanje na srednjoj radnoj jedinici odlična jer će ih moći kopirati.

'Druga stvar je što sam jedina žena pa, ako slučajno nešto i zaribam, pokušat ću se izvući na svoje kečkice', nastavit će. Kakva će biti borba 'do posljednjeg tanjura', hoće li se Nives stvarno izvući na svoje kečkice, kakvi su protivnici šaljivi Ranko i Filip, saznat ćete u petak, 2. svibnja u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.

Play ponuda
Play ponuda