Play ponuda

Nives doživjela živčani slom nakon što je ostavljena

shimmer fallback

Kada se činilo da su se Nives Odak (Nives Ivanković) u seriji Ruži vjetrova posložile sve kockice u životu cijeli svijet joj se srušio.

30.4.2012.
14:03
Play ponuda

Naime u novom tjednu Ruže vjetrovaIvan zadaje završni udarac koji će potpuno slomiti obitelj Odak.

Ivanovo pravo lice napokon izlazi na vidjelo. Naime, on se cijelo vrijeme pretvarao da mu je stalo do Nives, samo da bi se dočepao novca i nasljedstva obitelji Odak. Zaruke, nježni pogledi i poljupci, intimni dodiri, sve je to bio tek dio Ivanovog opakog plana. Nakon što ju je zaprosio Nives i zamolio da ubrzaju pripreme oko vjenčanja, ona se požurila i kupila vjenčanicu, umislivši si kako je to sve zbog toga što ju on beskrajno voli, no razlog je bio sasvim drugačiji – ubrzati prijenos novca Odakovih na njegov račun.

Nakon obavljenog osvetničkog pohoda, Ivan je ostavio Nives koja je doživjela živčani slom, a Suzani Matošić pripisao kuću i nasljedstvo Odakovih. Stipe ubrzo saznaje da je Ivan njihovu kuću prepisao na Suzanu, rat između Matošića i Odakovih prerastao je na višu razinu. Radi zaštite svoje obitelji Srđan je nabavio pištolj, jer vjeruje da Stipe ne bira sredstva kada je u pitanju novac i njegova obitelj.

Play ponuda
Play ponuda