VEŽITE SE, STIŽE 'JUŽNI VETAR' / Na kanalu RTL-a gledajte vrhunsku kriminalističku seriju 'Južni vetar', jednu od najpopularnijih srpskih serija u povijesti

Image
Foto: RTL Screenshot

Uskoro ćete na RTL-u moći uživati u hvaljenoj srpskoj seriji 'Južni vetar', koja počinje na mjestu gdje uspješni film završava te prati život mladog kriminalca Petra Maraša

8.6.2022.
11:52
RTL Screenshot
VOYO logo

Od ponedjeljka ne propustite hit-seriju "Južni vetar" u u 21.15 na kanalu RTL-a!

Život Petra Maraša (Miloš Biković), kradljivca automobila iz Beograda, kao da je krenuo nabolje; kupio je stazu za carting, napustio roditeljski dom i uselio se u novi stan s dugogodišnjom djevojkom Sofijom (Jovana Stojiljković). Čak i banda, koju predvodi Car (Dragan Bjelogrlić), dobro zarađuje pa je Maraš zadovoljan kako se stvari trenutno odvijaju. Istovremeno, iz Bugarske kreće Mercedes pun droge. Šalje ga bugarski narkobos Dimitar (Hristo Šopov), a do Srbije ga vozi njegov sin Hristo (Ivajlo Zahariev), koji se oženio samo dan prije puta. U međuvremenu u Beogradu Maraš zajedno sa svojim najboljim prijateljima Baćom (Miodrag Radonjić) i Janijem (Srđan Todorović), krade s parkinga novi model Mercedesa planirajući ucijeniti vlasnika i fino zaraditi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvaljena srpska serija najnovijeg datuma "Južni vetar" počinje na mjestu gdje uspješni film završava te prati život mladog kriminalca Petra Maraša, koji nakon što mu je kazna iznenada smanjena, izlazi iz zatvora, no umjesto da se vrati staroj ekipi, Caru i njegovoj bandi, on započinje privatan biznis preprodaje rabljenih automobila. Car misli da je Marašev potez samo privremeni hir pa se koncentrira na dogovor s Dimitrijem i novi posao s bolivijskim narkokartelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZVIJEZDA JUŽNOG VETRA /

Miloš Biković o suradnji s Oskarom nagrađenim redateljem: 'Neizmjerno poštujem ovog čovjeka'

Image
ZVIJEZDA JUŽNOG VETRA /

Miloš Biković o suradnji s Oskarom nagrađenim redateljem: 'Neizmjerno poštujem ovog čovjeka'

U produkciji Režima i RTS-a nastao je "Južni vetar", priča o modernom Beogradu, organiziranom podzemlju i mafiji, koja se bavi unosnom preprodajom droge, no prije svega, to je priča o društvenim otpadnicima, ljudima koji su bili neuspješni u onome čime su se bavili pa su se okrenuli kriminalu, ali i običnim mladim ljudima željnima "uspjeha" koji tek kroče u surove kriminalne zločinačke vode. To je serija s poukom upućenom mlađoj generaciji, koja prati sudbine mladića, koji u želji za boljim životom često naprave kobne greške. 

Image
Foto: RTL Screenshot

Prvoj sezona ima 14 nastavaka, režirao je Miloš Avramović, koji je s Petrom Mihajlovićem pisao scenarij. Prve četiri epizode uzete su iz istoimenog filma iz 2018. godine dok ostatak od 10 epizoda čini novi serijal i nastavak sage. Nijedna serija, ali ni film novijeg datuma, osim "Senke nad Balkanom" i "Ubice mog oca", ne može se mjeriti s popularnošću "Južnog vetra". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo