N1 U SVOJE REDOVE DOVELA POZNATO TELEVIZIJSKO LICE: / Igor Bobić novo pojačanje novinarskog tima

Image
Foto: Borna Filić/PIXSELL

N1 televizija priopćila je da je dovela pojačanje. Poznati novinar, urednik i voditelj starta s radom 1. rujna

24.8.2018.
12:29
Borna Filić/PIXSELL
VOYO logo

Iskusnom novinarskom timu N1 televizije u rujnu se pridružuje poznato TV lice - novinar, urednik i voditelj Igor Bobić, javlja N1.

Igor Bobić rođen je 31. prosinca 1976. godine, a novinarstvom se počeo baviti još u srednjoj školi. Tijekom studiranja u Osijeku, radio je na Slavonskom radiju, pa na Slavonskoj televiziji. Potom u Zagrebu nastavlja s radom na Hrvatskom radiju, potom na Hrvatskoj televiziji te na RTL-u gdje je proveo 14 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bogatoj dvadesetogodišnjoj novinarskoj karijeri, Igor je prošao sve stepenice te je radio kao reporter, glavni reporter, dnevni i izvršni urednik, urednik i voditelj središnje informativne emisije te glavni urednik Informativnog programa, kao i urednik istraživačkog magazina. Za svoj novinarski rad 2006. godine primio je nagradu Hrvatskog novinarskog društva Marija Jurić Zagorka.

„N1 televizija u kratkom je roku postala sinonim za pravodobno, istinito i relevantno izvještavanje. Pridruživanje timu vrhunskih profesionalaca na čelu s Tihomirom Ladišićem koji je u kratkom roku stekao povjerenje publike i veliku gledanost, vidim kao vrhunac svoje karijere. Svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem želim doprinijeti da N1 televizija i dalje bude prvo mjesto za breaking news događaje", rekao je Bobić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Bobić N1 timu pridružit će se 1. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo