Play ponuda

Mislili ste da reality TV ne može biti gori? E, pa, može!

shimmer fallback

Reality program je sve čudniji i besmisleniji, a tome svjedoče i najave za nove emisije koje graniče sa zdravim razumom, ali to nikako ne znači da neće biti uspješne.

12.4.2014.
7:52
Play ponuda

TV 'A+E' početi će prikazivati reality zvan Married at First Sight u kojem se, kao što ime govori, parovi vjenčaju nakon prvog upoznavanja. Sudionike će povezivati na osnovu algoritama. Kamere će pratiti prve trenutke novih supružnika sve dok se, neminovno, ne rastanu.

Discovery Channel naručio je reality Fat & Furious, o obitelji Christmas koji skupljaju stare aute i pretvaraju ih u trkaće, a opis emisije navodi da se radi o 'histerično smiješnim zaljubljenicima u aute'.

Televizija TLC početi će prikazivati realityPsychic Matchmaker na jesen ove godine. U emisiji se, dakako, radi o vidovnjakinji s Floride koja koristi svoje sposobnosti kako bi spojila dvije srodne duše.

The Speegle Life je reality emisija koja će pratiti veliku obitelj vjernika koja se seli iz jedne crkve u drugu, iz nekih nepoznatih razloga.

RealityThe One that got away, koji s prikazivanjem počinje 31. svibnja na NBC-u, pratit će jednog muškarca, čijih će se, navodnih, sedam bivših djevojaka natjecati za njegovo srce.

Tree People, kao što to ime govori, pratit će skupinu ljudi koja se odlučila živjeti na drveću.

Roseanne Barr će voditi reality emisiju Momsters: When Moms Go Bad, koja će prikazivati prave majke koje nerijetko prelaze granicu kako bi svojoj djeci osigurale uspjeh, uključujući majku iz Teksasa koje je unajmila ubojicu da ubije majku protivnice njene kćeri u grupi navijačica.

Reality show televizije FOX, I Wanna Marry Harry, dignuo je prašinu i prije početka prikazivanja. U emisiji će sudjelovati 12 američkih natjecateljica, koje će otputovati u mjesto blizu Londona, Berkshire, gdje će živjet s 'princem Herryjem', koji to, naravno, nije. Britanac Matthew Hicks glumiti će princa, a djevojke će, navodno, biti uvjerene da se bore za pravog člana kraljevske obitelji.

Play ponuda
Play ponuda