IMPRESIVNI REZULTATI / Prošlo je godinu dana od Mislavove pobjede u 'Životu na vagi: Ovako izgleda danas

Image
Foto: RTL

Odlučan u tome da skine pozamašan broj kilograma, Mislav nije posustajao ni kada je bilo najteže, a režim je dodatno postrožio kad je izašao iz 'Života na vagi'

4.7.2024.
15:55
RTL
VOYO logo

Pobjednik sedme sezone popularnog showa "Život na vagi", čije propuštene epizode možete pogledati na platformi Voyo, Mislav Šepić, na društvenim je mrežama pokazao koliko se promijenio u godinu dana.

Mislav je točno u ovo vrijeme prošle godine ušao u RTL-ov show, a pri ulasku je bio jedan od kandidata s najvećom tjelesnom masom, pa samim time i s najvećim izazovom za ostvarenje željenog cilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Odlučan u tome da skine pozamašan broj kilograma, nije posustajao ni kada je bilo najteže, a režim je dodatno postrožio kad je izašao iz kuće, odnijevši titulu pobjednika i veliku financijsku nagradu.

Na TikToku Mislav je pokazao majicu koju je nosio dok je imao više od 160 kilograma, pa podsjetio na gotovo nestvarnu promjenu koju je svojim radom postigao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošlo je godinu dana nakon tog videa. Majica je tu pa da probamo kako to danas stoji", rekao je Šepić i pokazao kako mu je sada ta majica velika dok ju je ranije jedva obukao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika podrška mu je supruga Almasa, s kojom je nakon showa bio na nekoliko putovanja.

"Prijavio sam se u 'Život na vagi' kako bih promijenio svoje navike, smršavio i naučio jesti", rekao je Mislav, koji je danas uspio ostvariti sva tri navedena cilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propuštene epizode 'Života na vagi' pogledajte na platformi Voyo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Stručnjaci u RTL-u Danas podijeljeni oko dolaska robotaksija na zagrebačke ulice

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo