„Morat ću otići kod doktora, da mi pregleda uho, grlo i nos jer moji nepci ne slušaju. Možda sam se razbolio, ne znam. Ja ne osjećam te začine… Deklariraš to jelo kao da je marinirano u začinima, a nigdje se to ne osjeti. Isprao sam usta vodom, uzeo veliki komad mesa i opet nisam osjetio tu marinadu. Užas!“, rekao je Špiček nakon što je nekoliko puta probao junetinu koja se, kako kažu Sara i Anna, marinirala u soji.
Ništa bolji u komentarima nije bio niti nakon kušanja Martinovog i Kristijanovog sendviča od patlidžana, te nedovoljno ispečenog goveđeg T-bone odreska posluženog u tagliati sa salatom od pečene paprike. Momcima je T-bone ostao „opasno crven“ jer ga nisu uspjeli ispeći na vrijeme, pa su zamolili žiri da ga ne kušaju.
„Hrabrosti vam fali, dečki! Znamo kako treba servirati taj odrezak. Hoću vidjeti tu kost u slovu T, ramstek, biftek, ali nikako ovako na ovaj bijeli, bezvezni tanjur. T-bone steak je komad mesa koji zaslužuje pozornost. To je muško jelo i mora izgledati robusno. Druga stvar, niste složili sljedove kako treba. Poslužili ste dva glavna jela. Bolonjez je prejak za predjelo. Ono mora biti lagano, a meso ide u glavno jelo“, iskreno je komentirao Špiček, okrenuvši Pazinjanima mršavu trojku na kuhači.
U svojih 43 godine života Špiček nikada nije mislio da će ga razveseliti kombinacija kokosa, ananasa i kozica koje su pripremili Natalija i Hrvoje. Osim svojih kokos kozica, Natali i Hrvoje pripremili su pikantnu ovcu, a za oba jela večeras su dobili visokih 26 bodova. Kako je Ivan Pažanin naglasio, oni su jedini par koji ima uzlaznu putanju, kod kojih se vidi da uživaju u kuhanju i ne boje se riskirati s namirnicama.
U srijedu u 21:10 sati sve natjecatelje showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' očekuje popravni ispit.