Play ponuda

Ketrin Zita Džouns ponovo blista nakon lečenja bipolarnog poremećaja

shimmer fallback

Ponovo je ona stara

12.7.2013.
16:34
Play ponuda

Oskarovka Ketrin Zita Džouns je blistala na premijeri filma "Red 2: Penzionisani, naoružani i prilično opasni u Los Anđelesu", u kojem glumi jednu od glavnih uloga.

Glumica je izgledala fantastično u crnoj čipkastoj haljini koja je otkrivala njene vitke noge. Njeno pojavljivanje je bilo pod lupom, jer se Ketrin navodno, tačnije u aprilu, prijavila u psihijatrijsku ustanovu zbog lečenja bipolarnog poremećaja. Glumica je završila na lečenju nakon teškog perioda u kojem je njenom suprugu Majklu Daglasu dijagnostifikovan rak grla. Ona se još 2011. lečila od istog poremećaja, koji karakterišu nagle promene raspoloženja i depresija.

Na premijeri filma su bile brojne poznate ličnosti, među kojima prvenstveno zvezde filma Brus Vilis, Meri Luis Parker, Helen Miren i Džon Malkovič. Crvenim tepihom na premijeri u Los Anđelesu je prošetao i sveprisutni Psy.

Inače, Ketrin u filmu glumi bivšu rusku tajnu agenticu Mirandu Wud, koja je stara ljubav Frenka Mouzesa (Brus Vilis). Glumica je priznala da joj je najteže bilo da uči ruski za ulogu.

//www.youtube.com/embed/ZfB8QwYBPxY?rel=0

Play ponuda
Play ponuda