Play ponuda

POGLEDAJTE OVE TRANSFORMACIJE EKIPE IZ ŽIVOTA NA VAGI! / 'Ja ne prepoznajem tog čovjeka. On nije osoba s kojom sam živio 10 tjedana'

Edo je nakon revije istaknuo kako je ponosan što je pomogao kandidatima u njihovim transformacijama

19.11.2020.
23:15
Play ponuda

Vijest da ih čeka makeover, kandidati "Života na vagi" primili su s velikom radošću jer su baš netom prije razgovarali kako se osjećaju pomalo zapušteno.

Marica je jedina prokomentirala da je njoj to kazna, dok je Vijoleta jedva dočekala sve tretmane. Matej je otkrio da je odijelo posljednji put odjenuo još u srednjoj školi, ali, za razliku od Marice, on je objeručke prihvatio zadatak i odjeću koja se odavno nije našla u njegovu ormaru.

Dok su oni bili na sređivanju, Petra i Zdravka u kući su komentirale zašto one nisu dobile makeover, a i Dodo se požalio da bi volio neku promjenu.

Mala modna revija

Sređeni kandidati održali su malu reviju za ostale sudionike i trenere, što je izazvalo pravo oduševljenje. Prvi je na reviju stupio Matej.

"Ja ne prepoznajem tog čovjeka. On nije osoba s kojom sam živio 10 tjedana", komentirao je Dodo, a i sam Matej bio je prilično iznenađen vlastitim odrazom u ogledalu.

"Osjećam se ponosno i sretno. Ovo mi daje motivaciju za dalje", kazao je Matej.

shimmer fallback
shimmer fallback

Još veće oduševljenje izazvala je Marica, koja je obula štikle, a njezinim izgledom bili su svi oduševljeni, čak više od nje same.

"Faca mi je O.K., ali ovo ostalo ne baš. Ne osjećam se ugodno u ovome", kazala je, nenavikla na takav način odijevanja.

Vijoleta je istinski uživala u performansu, a Edo je zaključio da ona kao da lebdi iznad tla.

"Bit ću malo sebičan i reći da sam ponosan na sebe što sam pomogao ovim ljudima da naprave ovakvu transformaciju", kazao je Edo.

Dodi ne ide u ljubavi

No, nakon slatkih muka pred kandidatima je novi trening i borba za ostanak. I dok je crvenih petero, Zdravka je jedina plava, ali je trenerica Maja rekla kako je njome iznimno zadovoljna i da joj je pravi gušt s njom raditi.

Kandidati se pripremaju i za trčanje na Grawe maratonu, gdje bi trebali otrčati desetinku maratona, a Marica smatra da će Dodo biti najbolji u tome jer već tjednima trči.

Poslije treninga Petra i Dominik pričali su o ljubavnim iskustvima pa se Dodo požalio kako nema djevojku te da misli da je to sve zbog njegova izgleda. Petra je zaključila kako joj je najvažnije da ima s nekim zajedničke interese, dok je Dodo rekao da voli odlaske u kino i romantične šetnje pod zvjezdanim nebom.

Voditeljica Sanja posjetila je kandidate i podsjetila ih na Grawe maraton, ali zbog nastale epidemiološke situacije kandidati nisu trčali standardni noćni maraton nego su trčali zasebno, a kako je prošla utrka, doznajte u petak u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda
Play ponuda