VEČERA ZA 5 / Jadranka se nije baš proslavila jelima, pa pobrala kritike: 'Glavno jelo mi nije izgledalo baš privlačno...'

Image
Foto: RTL

Jadranka je prigodnim aperitivom dočekala protukandidate, koji su jedva dočekali još jedno druženje

30.8.2023.
19:00
RTL
Play logo

Umirovljenica Jadranka Horžić ugostila je protukandidate trećeg dana osječkog tjedna "Večere za 5". Sudjelovanjem u "Večeri za 5" ostvarila svoju dugogodišnju želju, no pobjeda joj je izmaknula. Sanja i Dejan i dalje drže prvo mjesto s 38 bodova, dok je Jadranka na drugom mjestu s osvojenih 30 bodova. Ekipe se nisu dojmili ni predjelo ni glavno jelo, a najoštrija kritičarka večeri bila je Miroslava.

POGLEDAJTE VIDEO: Voyo - Gledajte 24 sata prije svih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Upravo Miroslava kuha u četvrtak. Hoće li ona osvojiti više bodova, gledatelji mogu pogledati već sada na platformi Voyo - 24 sata prije prikazivanja epizode na televiziji.

shimmer fallback
shimmer fallback

Pripravu svoje večere Jadranka je započela desertom kojeg je nazvala Lagano. Radilo se o jogurtici, osvježavajućoj torti s voćem, jogurtom i vrhnjem. Nakon deserta, Jadranka se prihvatila glavnog jela - pečenja prasetine. Gic gic skrivao je prasetinu s krumpirima i francuskom salatom. Miješane delicije posljednje su čega se Jadranka prihvatila prije negoli su joj stigli gosti. Predjelo se sastojalo od langošica i suhomesnatih proizvoda.

Image
VEČERA ZA 5 /

Dejan i Sanja izjednačeni! Damama se jako svidjela njegova jela: 'Okus je bio savršen, sve se složilo'

Uskoro je Jadranka prigodnim aperitivom dočekala protukandidate, koji su jedva dočekali još jedno druženje. Sanja se posebno veselila prasetini, a složio se s njom i ostatak ekipe. No, prije blagovanja - aperitivi! Domaćica je ekipi ponudila rum i višnjevac. "Bila je malo zbunjena, no sve u svemu - ok je bila Jadranka", ocijenila je Sanja domaćicu. "Što se tiče aperitiva, ja sam pila višnjevac. Okus je bio ok, samo je višnjevac bio topao pa mi nije bio pitak", zaključila je Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

Miješane delicije stigle su potom na stol, u kombinaciji s langošicama. "Ne možeš pogriješiti s narescima, čisto ok", komentirao je Dejan. "Bilo je malo nabacano previše, ako su to već naše slavonske delicije, očekivala sam da će biti tanje narezano i bolje dekorirano. Langošice su bile savršene, fine, nisu bile masne, taman", dodala je, pak, Sanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Desert nije sjeo svima

Gic gic iduće je jelo koje je stiglo pred osječku ekipu, Jadranka im je spravila pečenu prasetinu i francusku salatu. "Glavno jelo mi nije izgledalo baš privlačno", komentirala je Ivana. "U francusku salatu ne idu jabuke", dodala je Sanja. "Meni se jabuke nisu uklapale u francusku salatu", složila se i Miroslava.

shimmer fallback
shimmer fallback

Nakon spoticanja oko francuske salate, vrijeme je došlo i za nešto Lagano. Jogurt torta nije se sviju dojmila. "Izgled deserta standardan, najobičnija torta, ništa spektakularno, ništa ni loše, prosječan desert. Okus je bio u redu, jedino što ona tvrdi da je to jogurtica, ja osobno nisam osjetila jogurt, ali bile su mi ukusne višnje i biskvit", komentirala je desert Ivana. "Nije mi sjelo, ne sviđa mi se", konkretnija je o desertu bila Miroslava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Iako desert nije sjeo svima, uz salve smijeha ekipa je večeru privela kraju. Jadranka je udijelila gostima prigodne poklone, a potom je uslijedilo i iznenađenje - društvena igra koju je svojim sjajnim glasom i pjesmom zaključila Sanja.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ocjenama su na kraju gosti otkrili svoj dojam, a on kaže da je Jadranka dobila 30 bodova. Ivana je Jadranki dala osam bodova - zbog predjela i glavnog jela koji joj se i nisu baš svidjeli. Isti broj bodova udijelio joj je i Dejan. Sedmicu je, pak, Jadranka dobila od Sanje. "Predjelo je moglo biti ljepše dekorirano, a prasetina jače pečena. Desert je bio odličan". Miroslava je zaključila ocjenjivanje sa sedam bodova - "nije mi se svidjelo ni glavno jelo ni desert".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Večeru za 5" gledajte od ponedjeljka do petka u 17.45 sati na RTL-u, a ako želite 24 sata ranije doznati tko je napravio bolju večeru - omiljeni kulinarski show pogledajte na platformi Voyo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo