IRENA IZ 'LJUBAVI NA SELU' MUŠKARCIMA JE POMUTILA RAZUM: / 'Jedan mi nudi 3000 eura da za njega nosim štikle'

Izbačena kandidatkinja neće dugo čekati na pravu ljubav, barem što se tiče frajera koji joj se javljaju

3.3.2020.
19:55
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Irena Slopšek prva je napustila farmu Mire Vojvodića u Donjoj Jelenski, na svoje, ali i iznenađenje ostalih kandidatkinja. Osebujna Zagrepčanka je za RTL TV prokomentirala svoj odlazak, suze protukandidatkinje Tatjane, a otkrila je i još neke pikanterije.

"Iznenadila sam se kada sam saznala da prva odlazim s farme. Mislila sam da će mene drugu izbaciti", priznala je Irena i dodala kako je najprije mislila da je Miro šalje kući zbog životinja. No, kasnije je, kaže, shvatila da je posrijedi bilo nešto drugo.

Razočarala ju je Tatjana

"Tatjana je imala prste u tome. Ona i Miro sve su se dogovorili, ali on je promijenio svoju odluku. Marijana mi je poslije rekla da je čula kako mu govori: 'Zašto si izbacio Irenu, trebao si prvo izbaciti Marijanu, nije takav bio dogovor'", ispričala je Slopšek te priznala da ju je to razočaralo.

"Razočarala sam se jer je glumila veliku prijateljicu, a iza leđa se dogovarala s Mirom sve", rekla je plavokosa Zagrepčanka. Ipak, ne sumnja u iskrenost Tatjaninih suza.

"Ona je riba u horoskopu, sve ribe su jako osjećajne. Plakala je za ovcom jer ju je to podsjetilo na njene ovce, tako je plakala i za mnom. Njezine suze nisu izmišljene, jednostavno je takva, osjećajna", objasnila je Irena, koja Tatjanu ipak nije prvi put susrela tek u "Ljubavi na selu".

Pljušte ljubavne ponude

"Upoznale smo se prije dvije godine na jednom pogrebu, ali to što smo se obje prijavile u 'Ljubav je na selu' je čista slučajnost, nismo se dogovorile. Razgovarale smo nešto kada smo se vidjele na snimanju i shvatile da smo si poznate i sjetile se odakle. Tako smo se zbližile", otkrila je Irena.

U razgovoru za RTL TV ispričala je i kako je pojavljivanje na televiziji obogatilo njezin ljubavni život. Iako nije uspjelo s Mirom, Slopšek otkriva da joj ne nedostaje ljubavnih ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ima puno muškaraca koji mi se javljaju. Prestrašno, nude mi svašta. Jedan mi nudi tri tisuće eura samo da živim kod njega. Kaže da ne moram ništa raditi, samo da budem kod njega doma i da, ako mogu, nosim štikle, ali nema veze ako neću. Pitala sam ga je li to sigurno i rekao mi je da jest, da će mi odmah uplatiti pet tisuća eura na račun kao polog, da vidim da se ne šali", ispričala je Irena kroz smijeh, dajući do znanja kako je takve ponude ne zanimaju, već samo zabavljaju.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali