Play ponuda

Ima 22 godine, golišava pleše oko šipke, a ljubav traži na selu

shimmer fallback

Jedna od brojnih ekscentričnih sudionica u TV showu Ljubav je na selu, Ivana Isabella Grdić (22) muški dio ekipe showa zavela je seksi linijom koju redovito održava plešući oko šipke.

20.10.2014.
14:45
Play ponuda

Njezino seksi izdanje vjerujemo mnoge je ostavilo bez teksta, a nadamo se da će mlada Ivana uskoro i u emisiji Ljubav je na selu dobiti priliku pokazati svoju vještinu na šipki. Ne sumnjamo da jedva čeka svoje umijeće prezentirati pred kamerama.

Ništa manje ekscentrična nije ni natjecateljica Vita Maslačak, umjetnica koja se voli predstavljati pod imenom Dan Philipp, a kao takva jednom je prilikom gostovala i u showu Željka Malnara Noćna mora.

//www.youtube.com/embed/B8pBHaM-aH8?start=455&end=800&version=3

A u novoj epizodi Danko otkrio svoju mračnu stranu

U novoj epizodi Ljubavi na selu, kandidati će se po prvi puta upoznati sa imanjima farmera. Pri tome će naići na mnoge neočekivane situacije, koje će ih i oduševiti ali i zgroziti.

Matija je odmah otišao nasamo u sobu s jednom kandidatkinjom, što se drugim dvjema djevojkama nikako nije svidjelo. Uz sve to, mladi zavodnik je za kraj dana djevojkama priredio još jedno neugodno iznenađenje.

Prepun iznenađenja bio je i Bračanin Dane, na čijoj su farmi djevojke počele preispitivati moralna načela ljubaznog domaćina. Problem je postao još veći kada su shvatile da si međusobno nisu prijateljice, nego konkurentice. Već prije odlaska na spavanje, pale su prve suze i optužbe.

U Slavoniji nije bilo vremena za suze, Ivičine djevojke su odmah morale zasukati rukave. I dok je on ostao začuđen njihovim izjavama kako ne znaju napraviti bučnicu, one su se iznenadile koliko smrdi u štali, te od kud koze u Slavoniji.

Dvije farmerice potpuno su suprotno započele druženja na svojim imanjima. Dragana je razočarana dečkima i najrađe bi ih sve poslala doma. Nemanjino stalno zadirkivanje joj, kaže, jako smeta, te će dobro morati razmisliti o tome tko prvi odlazi s farme.

Istrijanka Marjana je dečke predstavila ocu, a nakon toga im otvorila dušu. Svi su je pažljivo slušali, zaključivši da imaju iste želje. Uz čašu vina, u zalazak sunca, čini se već se prvog dana počela rađati ljubav. Pitanje je samo između koga?!

Play ponuda
Play ponuda