Play ponuda

GLEDATELJI BIJESNI NA 'SUPERTALENT': / 'Nema ovo veze s talentom; Martina neka od sramote ne izlazi'

Image
Foto: Facebook/Supertalent

Gleedatelji su ljutiti jer su u finale ponovno prošli pjevač i plesači. Smatraju da je plesnim skupinama lako skupiti velik broj glasova jer imaju mnogo članova

26.11.2018.
9:10
Facebook/Supertalent
Play ponuda

U trećoj polufinalnoj emisiji Supertalenta dalje su prošli plesna skupina Dance Queen i pjevač Filip Rudan, a gledatelji od sinoć negoduju zbog takve odluke žirija. Naime, u finalu su zasad sami plesači i pjevači: plesač Diego Siqueira (29), pjevačice Iva Augustinović i Adna Šestić (19) te Vanessa Jakac (14) koja svira harmoniku i pjeva.

Image
MAJA POKAZALA GDJE DRŽI SVOJ PORTRET NASLIKAN PENISOM: /

Remek-djelo 'kitasa' iz Supertalenta ne skriva

Image
MAJA POKAZALA GDJE DRŽI SVOJ PORTRET NASLIKAN PENISOM: /

Remek-djelo 'kitasa' iz Supertalenta ne skriva

"Vi ste ne savršeni, nego ste jednostavno razlog zašto sam ja ponosna što sam dio jedne ovakve emisije", rekla je Maja Šuput plesačima kojih je na pozornicu izašlo čak 60, a zaplesali su na koreografiju s temom priče Zvonar crkve Notre Dame.

No, gledatelji ne dijele oduševljenje žirija. Smatraju da nije pošteno što nastupaju tako velike skupine jer imaju mnogo glasača.

"Nema veze ovo s talentom, ove plesne skupine. Puno ih je i samo da rodbina i prijatelji od njih nazovu po jednom, već imaju većinu", komentirao je jedan gledatelj na Facebooku, a drugi je dodao: "Kakva sramota, u finale SUPER FUCKING TALENTA prođe 50 sitne djece koja skakuću po pozornici".

Gledatelji nisu bili oduševljeni ni prolaskom Filipa Rudana u finale. Smatraju da ovo nije show za njega, posebice zato što je već bio u Zvijezdama.

"Ko bi reko opet pjevanje prošlo....-. - kak je krenulo finale će bit superpjevanje a ne supertalent... Retardacija", "Ovo je najgori mogući supertalent koji ja pamtim", "Koji cirkus, kolko ja znam pjevačko natjecanje je petkom, koji ste vi idioti", Promijeniti naziv show-a u Pjevačke i plesne zvijezde u usponu. Ovo nema veze sa neobičnim talentima", "Nezasluženo, totalna katastrofa, očito će u finalu biti samo pjevači...možete spojiti finale zvijezda s finalnom supertalenta....sramota", "Izbor pisme za Euroviziju organizirajte umisto finala. Baš ste prozirni", neki su od komentara.

Gledateljima je žao što u finale nije prošao Đulijano Jašarević koji je uskočio umjesto jednog drugog mladića i pokazao svoj neobičan ples. Publika je zamjerila Martini Tomčić što je pred svima nagovarala Maju Šuput da dalje pusti pjevača.

"Dno dna je naš Supertalent... Martina nagovara Maju pred tisućama gledatelja da glasa za Filipa a glasovi su dobro poznati samo redakciji... Sramite se, a Martina neka ne izlazi iz kuće od sramote", komenentirali su.

Play ponuda
Play ponuda