Play ponuda

FARMERI SE 'ŠAMARALI' BEĆARCIMA: / 'E moj Tomo, sve si cure potjero sa farme, pa ti sada ganjaš tuđe dame'

Image
Foto: Nova TV

U večernjim trenucima farmeri su se odlučili zabaviti tako što su organizirali nadmetanje u bećarcima.

15.12.2016.
8:53
Nova TV
Play ponuda

Prvi je bećarac trebao smisliti Damir, no nije mu baš najbolje išlo ispočetka ,a to mu je najviše zamjerio Goran.

"Da bi se smislio bećarac na brzinu, potrebna je inteligencija, brzina razmišljanja, možda da skužiš da se zadnja dva stiha rimuju", opravdao se Damir, no na prvi pokušaj Goran mu je dao uputu da pjeva, a ne da nariče.

"E moj Tomo, sve si cure potjero sa farme, pa ti sada ganjaš tuđe dame", opjevala je JosipaTomislavu. Gordan je u svom bećarcu Damira bocnuo za igranje s vunenim lutkicama, a on mu je vratio spomenuvši mu Jasminu i neka se čuva kad se vrati na farmu.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Meni je osobno bilo lakše nekome nešto reći preko bećarca nego direktno i Josipi sam nešto malo rekao", komentirao je Damir kojeg je zajedno s Gordanom žiri imenovao za najbolji bećarski tim.

"Goran se uvijek pravi važan i najpametniji, a nije ništa uspio smisliti. Mislim da njemu nije uopće išlo", dodao je Damir.

Gordanova prijateljica napustila farmu

Boravak na farmi završio je za Gordanovu prijateljicu. Iako tužan što ostaje sam, Gordan ne može sakriti sreću što je i njega netko posjetio.

"Teško je, ali opet kad je došla bilo mi je drago. Iskreno, bojao sam se da mi neće nitko doći", kazao je Gordan i dodao: "Osjećam se usamljeno jer sad svi imaju nekoga, a ja nemam."

Prijateljica Danijela zaključila je da se Gordan odlično snašao na farmi te da bi mogao ostati još sigurno pet godina.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Farma je definitivno drugačija nego li to izgleda vanka i to nisu isti ljudi kao sad. Ne mogu procijeniti jer sam bila samo jedan dan, ali mislim da smo unijeli svi svojim ulaskom neku toplinu.", kazala je Danijela te se osvrnula i na Damira i Tomislava: "Cijenim kod Damira to što je uvijek dobar prema Gordanu. Što se tiče Tomislava, tu se stvarno u dubini duše krije jedan emotivni dječak koji je sagradio zidove i on radi tu neke ludorije samo da bude zanimljiviji."

Tomislav je pak otkrio bratu Marku kako strahuje od dodjele šibica te da bi volio da uđe u finalni tjedan i da se bori s Josipom. Brat Marko rekao mu je da će to biti jako teško, no Tomislav mu je poručio: "Nije to nemoguće osvojiti. Samo da je meni znanje, ne mogu oni protiv mene!"

shimmer fallback
shimmer fallback

U nastavku razgovora Tomislav je krenuo nabrajati što bi sve kupio ukoliko bi osvojio glavnu nagradu, a potom se sjetio da mora financirati i vjenčanje s Barbarom, zamislio se i zaključio: "Tko zna, možda je ona našla nekog drugog, a prsten prodala!"

Mesar zadovoljan mesom

shimmer fallback
shimmer fallback

Farmere je posjetio mesar kako bi ocijenio njihovo meso. Obzirom da su farmeri imali komplikacija u samom početku, na kraju su uspjeli dobiti dobar proizvod. Mesar je kazao da trebaju poraditi na dimljenju mesa, ali da su sve ostale preduvjete zadovoljili.

"Pošto je Tomo sušio meso prije Gorana, nešto je zeznuo s pušnicom i meso nije bilo dobro i Mentor Joža je bio jako ljut i rekao je da meso preuzme Goran i tek nakon Gorana već je počelo biti kako treba", komentirao je Gordan koji je bio najsretniji ugledavši pancetu.

"Ja kada sam vidio pancetu, kao da sam vidio kralja! Meni je panceta bolja od pršuta, ja bi za nju dao sve na svijetu!", poručio je Gordan i omastio brk.

Play ponuda
Play ponuda