Play ponuda

Otjerali je sa seta serije zbog čestih ispada i to prije samog kraja

shimmer fallback

Naya Rivera, poznata po ulozi Santane Lopez u seriji Glee, izbačena je iz spomenute serije i to samo dvije epizode prije završetka sezone.

30.4.2014.
10:46
Play ponuda

Producenti serije Nayu su, doslovno, stjerali kući. Nakon što je dobila dva upozorenja od FOX-a, koji je zadužen za produkciju serije, Naya se posvađala i s režiserom Bradom Falchuckom.

Tada je, saznaje RadarOnline, svima 'pukao film' te su joj spakirali stvari i poslali ih njenoj kući. Osim toga, glumici je već prije čak i zabranjen pristup na nekoliko lokacija na kojima se serija snimala, a FOX joj se prijetio tužbama.

Naya je, navodno, na setu velika 'diva' koja se ne libi svađati sa svima koji rade na seriji a i često otrči sa seta usred snimanja, zbog čega pati cijela produkcija.

Naya je prekinula sa svojim zaručnikom Big Seaonom u travnju, no njeni ispadi traju cijelu sezonu serije, otkrio je izvor za Radar.

'Zabranjen joj je ulaz na set Glee-a. Brad (Falchuck) je rekao da mu je dosta te je pričao sa svim producentima i donijeli su odluku da je otpišu sa zadnje dvije epizode ove sezone zbog drame koju je uzrokovala tijekom cijele sezone', ispričao je izvor.

Svađa sa kolegicom Leom Michele također je jedan od navodnih razloga njenog otkaza, pišu američki tabloidi. Hollywood Reporter piše da je Nayin publicist demantirao vijesti o otkazu.

Play ponuda
Play ponuda