Play ponuda

Colin Farrell potvrdio da je u drugoj sezoni serije 'Pravi detektiv'

shimmer fallback

Irski glumac Colin Farrell potvrdio je da će glumiti u drugoj sezoni hvaljene dramske serije "Pravi detektiv" (True Detective), prenosi časopis Rolling Stone.

22.9.2014.
14:47
Play ponuda

"Glumit ću u drugoj sezoni i jako sam zbog toga uzbuđen", rekao je Farrell za irske novine.

Farrell je napomenuo da su informacije o ostalim ulogama tajne, no otkrio je nekoliko detalja vezanih za produkciju.

"Znam da će biti osam epizoda te da će se snimati četiri do pet mjeseci. Ne znam puno oko toga, no snimamo u okolici Los Angelesa, što je super. To znači da ću moći biti kod kuće i vidjeti djecu", kazao je Farrell.

Produkcijska kuća HBO još nije potvrdila vijesti o emitiranju serije, a ostali detalji vezani uz produkciju i dalje ostaju u tajnosti.

Kreator serije Nic Pizzolato ponovno piše scenarij novih osam epizoda, a još je ranije otkrio da će se u drugoj sezoni serije, smještene u izmišljenom kalifornijskom gradu raditi o "jakim ženama, lošim muškarcima i tajnoj, okultnoj povijesti transportnog sustava SAD-a".

Ranije je potvrđeno da će druga sezona imati više redatelja, a neka od redateljskih imena koja se spominju su William Friedkin i Justin Lin (Brzi i žestoki), dok dobitnik Emmyja Cary Fukunaga neće više režirati.

Otprije je poznato kako druga sezona neće imati veze s prvom, te u njoj neće glumiti Matthew McConaughey i Woody Harrelson.

Glasine kruže da su Elisabeth Moss, Rachel McAdams, Vince Vaughn i Taylor Kitsch zainteresirani ili uključeni na neki način u seriju.

Play ponuda
Play ponuda