Play ponuda

VEČERA ZA 5 NA SELU / Četiri osmice za gospara - atmosfera je bila odlična, no jela nisu oduševila goste

Image
Foto: RTL

Počeo je novi tjedan u 'Večeri za 5 na selu', kada će gledatelji uživati u delicijama sa samog juga Hrvatske.

30.1.2023.
22:26
RTL
Play ponuda

Prvi će nove natjecatelje i buduće prijatelje dočekati dubrovački glazbenik Dubravko, a u goste mu stižu portirka Keti, poduzetnica Semra, frizerka Katija i medicinski tehničar Marko. Za njih je pripremio predjelo naziva Argentinski tango, desert Divlji užitak i glavno jelo Zamotana ljubav. Biftek u predjelu svidio se svim gostima, glavno jelo dobilo je dosta prigovora, a za desert su gosti komentirali kako nije dostojan 'Večere za 5 na selu' tako da je Dubravko naposljetku dobio 32 boda.

Veseo domaćin

Nova ekipa brzo se sprijateljila na putu do Dubravka i bili su uzbuđeni zbog svega što ih očekuje ovaj tjedan. Brzo su shvatili da je njima i jedno gledateljima poznato lice - Keti koja je sudjelovala u trećoj sezoni 'Života na vagi'.

Dubravko je veseo dočekao goste, što se jako svidjelo gostima koji ga poznaju iz viđenja. „Očekivala sam ovako jednog vremešnog gospodina, ali ne ovoliko duhovitog. Bio je izvrstan“, rekla je Katija. Gosti su nazdravili za ukusnu večeru i još bolje druženje i potom su počeli s večerom.

shimmer fallback
shimmer fallback

Predjelo

Za predjelo je domaćin poslužio biftek u medu te pršut punjen kaparama uz sir. Marka nije oduševio izgled tanjura, Keti je sve bilo fino, ali joj je falio kruh dok Semra nije željela probati pršut jer ne jede svinjetinu.

„Ne sjećam se da sam tako dobar file bifteka jela, apsolutno mu ne bi ništa ni dodala ni oduzela“, pohvalila je Katija domaćina.

shimmer fallback
shimmer fallback

Glavno jelo

Teletinu s povrćem Dubravko je poslužio za glavno jelo, a Katiji je sve izgledalo zbrčkano na tanjuru. Meso je bilo omotano pršutom pa to nije mogla jesti Semra da bi ga potom domaćin skinuo svojim priborom za jelo, što se nije svidjelo Semri.

Image
ATRAKTIVNA JELA I ODLIČNA ZABAVA /

Upoznajte dubrovačke kandidate koji stižu u 'Večeru za 5 na selu'! Među njima je 'galebar', ali i zvijezda 'Života na vagi'

„Imam što jesti na tom tanjuru, ne mora to biti meso“, dodala je i komentirala kako joj je povrće bilo ukusno. Keti nije bila oduševljena teletinom jer joj je bila tvrda i žilava, isto je mislio i Marko, koji je dodao kako su mu i patlidžani bili jako gorki.

shimmer fallback
shimmer fallback

Desert

Sladoled s karameliziranim šumskim voćem Dubravko je poslužio za desert, a Keti je komentirala kako to nije bilo ništa posebno.

„Okus šumskog voća nije bio karameliziran, ali je bio neki dobar pokušaj“, zaključila je Semra. I ostali gosti nisu bili pretjerano zadovoljni desertom.

shimmer fallback
shimmer fallback

Pjesma za kraj

Nakon poklona domaćin je uz gitaru zapjevao gostima, a potom su se pridružili svirači i svi su zapjevali i zaplesali. Za svoju večeru Dubravko je od svakog kandidata dobio po osmicu i svi su imali slične komentare - kako su očekivali ipak malo ukusnija jela.

„Ali Dubravko je napravio najbolju atmosferu i mislim da će ga biti teško nadmašiti“, zaključio je Marko.

shimmer fallback
shimmer fallback

Sutra kuha Keti, a što će pripremiti svojim gostima - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda