EMOTIVAN TRENUTAK / Blaženka iz 'Večere za 5 na selu' otkrila da se udala s 19 godina pa ispričala tešku životnu priču

Image
Foto: RTL

Mlada baka Blaženka iz 'Večere za 5 na selu' majka je četvero djece, a ispričala je kako se prvi put udala sa 19 godina te rastužila gledatelje svojom životnom pričom

4.6.2022.
11:15
RTL
VOYO logo

Blaženka (49) početkom tjedna "Večere za 5 na selu" djelovala je veselo i nije bila kritična kada su jela u pitanju. Svim kandidatima davala je same desetke te za nikoga nije imala prigovora. No, kada je došao red na spremanje njezine večere, Blaženka se za kamere potpuno otvorila pa je otkrila i neke detalje iz svog privatnog života.

Težak životni period

Naime, ova mlada baka je i majka četvero djece, ispričala je da se udala s 19 godina. O svom prvom mužu nije htjela puno pričati, samo je rekla da je umro te da su se razveli puno prije njegove smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj prvi muž je umro, ali ja sam otišla prije nego što je on umro. Kako je, tako je", ispričala je baka Blaženka koja ima dvoje unučadi, a dvoje uskoro stiže jer su joj kći i snaha trudne, cijeli video pogledajte na RTL.hr.

Naime, Blaženka je goste "Večere za 5 na selu" dočekala u društvu svojih unuka odjevenih u narodnu nošnju, što je posebno iznenadilo kandidate: "Unučići su bili preslatki, to me baš oduševilo!“, kazala je Ruža. Sabina je Blaženkinu večeru ocijenila desetkom jer joj je sve bilo ukusno, baš kao i Nataši: "Sve je bilo odlično i domaćica je bila vesela!“ A desetku je dobila i od Ivana: "Potrudila se i napravila je super večeru!“ Jedino joj je Ruža dala ocjenu 9 zato što joj krumpiruša nije bila onakva kakvu je očekivala. Tako je Blaženka ukupno zaradila visokih 39 bodova te trenutačno dijeli prvo mjesto s bajkerom Ivanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Večera za pet na selu

Image
'HOĆU DA ME VEČERAS ZOVEŠ...' /

Damir je Josephinu naslonio na zid i počeo strastveno ljubiti: Njoj se to jako svidjelo, ali onda ga je iznenadila željom

Image
'HOĆU DA ME VEČERAS ZOVEŠ...' /

Damir je Josephinu naslonio na zid i počeo strastveno ljubiti: Njoj se to jako svidjelo, ali onda ga je iznenadila željom

Blaženka i Ivan su ovotjedni pobjednici

U završnici slavonskog tjedna u "Večeri za 5 na selu" domaćica je bila umirovljenica Ruža, a ostale je kandidate ugostila u Požegi.

Gostima je priredila predjelo naziva Narančasto na početku, glavno jelo Ljubičasto opijena gozba i desert Šumska vila. Juha za predjelo nije svima najbolje sjela, glavno jelo sve je oduševilo dok desert nije najbolje prošao tako da je Ruža osvojila 38 bodova i nije uspjela prestići Blaženku i Ivana. Nataša, Sabina i Ivan dali su po desetku za Ružinu večeru zato što im je sve bilo savršeno, a Blaženka se odlučila za osmicu jer joj se nisu svidjeli juha i desert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Večera za pet na selu

Ruža je goste dočekala dobro raspoložena, a potom su nazdravili za ukusnu i zabavnu večeru. Kad su sjeli za stol, domaćica je poslužila juhu od bundeve i batata. "Nisam očekivala juhu za predjelo“, rekla je Blaženka, no Nataša i Sabina su bile zadovoljne i komentirale da osim rakije - juha otvara apetit! Kad ju je kušala, Blaženki su prevladavali čudni okusi; juha joj je bila ljuta i neobična dok je Iki bila izvrsna: "Prva liga, pravo dobra.“

Potom je domaćica poslužila svinjsku vratinu i teletinu uz knedle i karamelizirani ljubičasti kupus, a Sabinu i Natašu oduševio je izgled jela. "Nikada nisam probala kupus na ovakav način i stvarno mi se sviđa“, rekla je Sabina. Ivan je komentirao kako bi radije napravio knedle od kruha, no svidjele su mu se i ove s grizom, a meso mu je bilo meko i ukusno. Blaženki su knedle bile bezukusne, ali dobre kad se jedu s umakom. "Jako fino, mogla bih ja to ponovno“, rekla je Nataša, a s njom se složila i Sabina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Večera za pet na selu

Kolač s keksima, pudingom i čokoladom Ruža je poslužila za kraj večere. Iki je bio dobar, a Sabina je komentirala kako voli da kolač bude kremast: "Izbacila bih barem dva reda onog keksa i stavila puno pudinga!“ Naposljetku je zaključila da je bio previše jednostavan dok je Blaženka komentirala kako nije mogla puno pojesti jer joj se nikako nije svidjela kombinacija čokoladnih banana s keksima.

Ruža je gostima podijelila rakije kao znak pažnje, a potom su stigli svirači. Nakon pjesme uslijedilo je proglašenje pobjednika požeškog tjedna, a na treće mjesto smjestile su se Sabina i Nataša, drugo mjesto zauzela je večerašnja domaćica Ruža, a prvo mjesto dijelili su Blaženka i Ivan. Sabina, Nataša i Ruža trebale su odlučiti o pobjedniku i jednoglasno su odabrale Blaženku koja je kroz suze rekla: "Sin me prijavio i vjerovao da ću pobijediti. Hvala, ekipo.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći tjedan u "Večeri za 5 na selu", od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u, uživat ćete u delicijama koje će pripremati kandidati s Malog Lošinja.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo