BIVŠI ZARUČNIK BB MARINE: / 'Hvala BB-u što mi je spasio život, ta žena za mene više ne postoji!'

Image

Odnos Romana i Marine iz dana u dan dobiva nove dimenzije. Već je sasvim jasno da je Splićanin potpuno zaljubljen u zgodnu Marinu, ali nije ni ona ravnodušna prema njemu, piše RTL.

10.5.2016.
12:58
Facebook

No ona u vanjskom svijetu, barem tako Marina misli, ima zaručnika i baš je prije nekoliko dana rekla stanarima da se boji kako je njezin odnos s Romanom prikazan na televiziji.

NA RUBU ŽIVACA: Nitko ne zna zašto BB Marina plače

A razloga za brigu doista i ima. Marinin zaručnik Saša Muhek ispričao je kakvo je njegovo mišljenje o Romanu, ali i što je s njegovim odnosom s Marinom.

"Profesionalno sam se bavio nogometom do svoje 27. godine i iz tog razdoblja poznajem Romana. On je propalica i nikome nije jasno kako je moguće da se Marina toliko zbližila s njim. Moj i Marinin dogovor prije njezina ulaska u BB kuću je bio potpuno drukčiji i sigurno je da nije bilo to da se s nekim mora zbližiti", priča Saša.

"Poznajem Marinu i vjerujem da se nakon prvog tjedna prepala da bi mogla ispasti pa je odlučila nešto poduzeti kako bi zainteresirala gledatelje. Ali nije trebala napraviti ovo što je napravila. Prema njezinim pokretima, gestama i govoru vidim da ima nešto više od prijateljstva s Romanom, a ako imaš nekoga tko te vani čeka, onda moraš imati i granice. Dao sam joj slobodu, ali neke stvari ne toleriram", nastavio je.

BB ROMANO BI DAO SVE ZA MARINU: Ona njega nakon Big Brothera ne želi ni vidjeti

Cijela situacija kojoj iz dana u dan preko dnevnih emisija svjedoči, Sašu je primorala da okonča zaruke s Marinom.

"Mene nakon izlaska iz BB kuće neće naći, za mene ona više ne postoji i nema opcije da se situacija izgladi. Zahvalan sam Big Brotheru što mi je otvorio oči i spasio život", kaže Saša koji je planirao ove godine petogodišnju vezu s Marinom okruniti brakom.

"Dovoljno sam samostalan i sposoban da bih dopustio da me netko ovako šamara. Imam svoj život u kojem je trebala biti i Marina, ali njoj sada više nema mjesta u njemu. Na ovih pet godina provedenih s njom gledam kao na životno iskustvo", iskreno kaže Saša.

‘ŠTRACO JEDNA OD ŽENE’: BB Romano se jako naljutio na svoju Marinu

"Mnogima bi to bio šok, ali ja se budim sretan jer znam da sam izbjegao životnu pogrešku", zaključio je.

Inače, Marina u Big Brother kući plače cijeli dan, a tješe je Romano, Ines i Kristina. Je li moguće da osjeća kako nešto nije u redu?

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno