Bahra Zahirović se u showu "Ljubav je na selu" pohvalila kako zna pričati nekoliko stranih jezika. Ona je, naime, prije nekoliko godina radila kao njegovateljica u Düsseldorfu u Njemačkoj.

Bahra je za RTL.hr otkrila kako joj je tamo bilo te koji joj se grad posebno svidio dok je putovala Europom.

"Ovo sve vrijeme što sam provela tamo, najviše sam naučila pravilni način življenja. Sviđa mi se jako bonton kulture i pristupa, suradnje, čistoće i poštenja. Nijemci su po pitanju na naše ljude temperamentni, naši su ljudi ipak malo topliji, strastveniji. Nijemci su kulturniji, pristupačniji, imaju jedan povučeni način kulture i ponašanja, pogotovo prema ženama. Ne vole biti prema ženama egoisti", rekla je za RTL.hr.

Bahra se kroz svoj život, kaže, naputovala - bila je u Belgiji i Italiji sa svojim društvom, ali najviše joj se svidio njemački Stuttgart.

S Tajlanđankom se uspjela sporazumjeti

"Jako sam se lijepo osjećala, dostojno, sretno što sam tamo, bila sam jako lijepo poslužena, bila sam ugodno smještena, počašćena. Vidjela sam grad, vozila se njihovim gradskim prijevozom. Jako mi se svidjelo turističko razgledavanje njihovih mjesta, prirode, parkova", ispričala je.

Bahra je pojasnila kako se s Marijanovom Tajlanđankom pokušala sporazumjeti mješavinom raznih jezika.

"U emisiji sam malo svega povezala, i francuskog i engleskog i njemačkog, zato što sam htjela pomoći i dokučiti nekakvo saznavanje komunikacije s Marijanovom gospođom, pošto nije znala ni engleski ni njemački čisto pričati...

Planira još bolje naučiti njemački

"Onda sam si mislila - ako je putovala, možda je pokušala izvući neki jezik i da bi se na nekom mogle sporazumjeti. 'Uvaljavala' sam joj sve jezike, da vidim gdje bih nju mogla pridobiti da nešto odgovori. Davala sam joj mogućnosti!", otkrila je osebujna kandidatkinja "Ljubavi na selu".

Kaže kako ima u planu još bolje naučiti pričati njemački jezik. No, u slučaju kada bi našla svoju srodnu dušu, a da ne zna pričati jezik kojim govori njezin "džentlmen", ona bi ipak s lakoćom komunicirala s njim.

"Da se nađem u situaciji kao Marijan, s nekim s kim bih se jako teško mogla razumjeti i da netko uopće ne zna razgovarati sa mnom, snalazila bih se govorom tijela i pokazala bih mu što želim, za šetnju bi ga uzela za ruku i povela pa bi možda i razumio. Ali bih se borila na sve načine da mu objasnim. Ja se jako dobro inače snalazim! Probali bi se osjetiti po boji tona. Ne moraš ti uopće znati razgovarati na stranom jeziku, sve ljude možeš jako dobro ocijeniti po govoru tijela", pojasnila je.

Sve o showu 'Ljubav je na selu' čitajte i gledajte na RTL.hr-u.