(ANKETA) TREBA LI NOVA TV POSLUŠATI JAVNOST? Gledatelji protiv Sandre Bagarić: / 'Tvoje lice zvuči iritantno, odlazi iz žirija!'

Image
Foto: Nova TV/ Facebook

U moru komentara koji su sinoć preplavili službene stranice showa 'Tvoje lice zvuči poznato' teško je bilo pronaći ijedan pozitivan komentar na račun članice žirija Sandre Bagarić.

10.4.2017.
10:34
Nova TV/ Facebook
VOYO logo

Iza nas je i šesta epizoda popularnog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', a gledatelji i dalje imaju čvrst stav oko toga da se Sandru Bagarić makne iz žirija.

Image
Foto: Screenshot Facebook

POBJEDA IVANE MIŠERIĆ NALJUTILA GLEDATELJE: ‘Najnepoštenije glasanje ikad! Da Britney ovo vidi, opet bi glavu obrijala’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POBJEDA IVANE MIŠERIĆ NALJUTILA GLEDATELJE: /

'Najnepoštenije glasanje ikad! Da Britney ovo vidi, opet bi glavu obrijala'

"Sandra Bagarić - iritantna do bola! Treba ju upristojiti! Najgora članica žirija, slijedi ju Navojec! Jedini najrealniji – Tomo", "Vrijeme je za promjenu žirija koji očito više ne zna što je smisao ove emisije"; "Ugasite emisiju!!!!!! Dno dna žiri! Ne vridi vas gledati koliko ste jadan žiri. Uništili ste smisao emisije, fuj"; "Ne gledam uopće zbog žirija. Kad se to promijeni onda ću gledati ponovo."; "Triba vam sabotirati gledanost emisije! Od zabavne emisije napravili teško sranje! Što ovaj Navojec izvodi sa sabotiranjem Nives!?? Daj ono izlazi iz žirija, ti i ta Bagarićka nametljiva, naporna kokoš koja očito ne može podnit talentirane pa diže ove svoje favorite svaku emisiju!!!! Definitivno vas više ne gledam... žiri uništio emisiju!!!!! Ne znam kako vas nije sram uopće? I mi nemamo nijednu drugu osobu u državi da zamini ovu bahatu, lapradavu Bagarićku koja svojim glasom iritira sve živo", glasili su neki od komentara gledatelja sinoćnje emisije.

Image
Foto: Screenshot Facebook
Image
Foto: Screenshot Facebook

Uskoro su osvanuli i novi 'napadi' na Sandru Bagarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove godine je žiri poblesavio, postali su grozni, a favoriziranje se vidi iz aviona, uopće se više ne gleda kvaliteta izvedbi. Žalosno"; "Svi su super i trude se... Samo da maknu ovu Bagarićku koja je ljigava, samo sebe ističe"; "Evo Bagarićke opet s njezinim glupim komentarima. Ne znam jel nas sve Nova TV smatra glupima i ostavlja ovakve u žiriju ili???"; "Ne otvarajte paštete jer Bagarićka iskače iz njih... Jedna od iritantnijih osoba na planetu i šire", poručuju gledatelji.

Image
Foto: Screenshot Facebook
Image
Foto: Screenshot Facebook

Neki od njih svjesni su da se emisija snimala unaprijed i da njihovi komentari na službenom Facebook profilu showa ne znače mnogo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li Nova TV poslušati javnost i razmisliti o promjeni članova žirija, tek nam ostaje za vidjeti u nekoj od sljedećih sezona showa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo