Pozirajući u kaputu s životinjskim uzorkom Severina je bacila svoje Instagram pratitelje u trans

Severina (49) ne prestaje mamiti uzdahe svojih obožavatelja na Instagram profilu. Njeno posljednje izdanje dokazuje zašto se još uvijek smatra jednom od najseksi Hrvatica, iako je na kraju četvrtog desetljeća.

Pozirajući u kaputu s životinjskim uzorkom Seve je bacila pratitelje u trans.

Njena objava u samo sat vremena skupila je preko 10 tisuća lajkova. "I kad pomislim da ne možeš biti zgodnija ti objaviš nešto ovakvo", "Žena i pol" i "Koliko je ono tebi godina", samo su neki od komentara ispod objave.

Severina je u nedavnom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju komentirala nastup naše predstavnice na Eurosongu, AlbineGrčić. Albina se, nažalost, nije plasirala u finale natjecanja.

"Albina je moja ljubimica i ona je sinoć pobijedila. Njezin šarm, osmijeh, ljepota, želja i sreća na licu je pobijedila. Sve ostalo je nebitno... Malo li je s 22 godine doći na Eurosong? To je samo prva stepenica na njezinom, predviđam, sjajnom putu u svijetu glazbe. To dite je rođeno za pozornicu. Jedva je čekam vidjeti i izgrliti, jer je uživo još slađa", rekla je Severina koja je, podsjetimo, predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2006. godine s pjesmom "Moja štikla".

Finale Eurosonga počinje večeras od 21 sat, a jedan od glavnih favorita jest talijanski predstavnik Måneskin s pjesmom "Zitti E Buoni".