OVE JESENI - SAN SNOVA! / Legendarni Zuhra ispričao kako je proveo godišnji: 'Prakticiram antiadrenalinski odmor, što znači...'

Image
Foto: RTL

Dok neki tek pakiraju svoje torbe za godišnji odmor, drugi su se, baš kao i glumci RTL-ove serije 'San snova', vratili na posao. No, čini se da to njima nije uopće teško palo zbog dobre atmosfere i još bolje ekipe na snimanju. A i torta uvijek izmami osmijeh na lice...

8.8.2023.
15:28
RTL
Play logo

Nova serija "San snova" dolazi na male ekrane! Svi vjerni gledatelji ove jeseni će moći gledati seriju prije svih! Cijele epizode serije "San snova" bit će dostupne na RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na RTL-u, i to bez reklama!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

"Jako sam sretna što sam se vratila na set, baš sam uzbuđena! Radi mi se, pročitala sam sve epizode koje su napisane i jedva čekam! Poželjela sam se svih kolega i svi su dobro raspoloženi pa se čini kao da su se i mene svi poželjeli", kroz smijeh govori Tea Šimić koja je utjelovila glavni lik, odvjetnicu Maju Romić. Simpatična Tea uživala je u svojim danima odmora, ponosna na sebe kako je sve dobro organizirala. "Ova tri tjedna bila su mi taman da se malo umorim, opet odmorim i pripremim za sve što me čeka. Bila sam u Napulju, nisam nosila ni fotoaparat; bilo mi je samo bitno da obučem nešto lagano, udobnu obuću i hodam posvuda.", piše RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVE JESENI GLEDAJTE VOYO /

Arija Rizvić oduzima dah: Zvijezda serije 'San snova' pokazala lice bez šminke i očarala prirodnom ljepotom

POGLEDAJTE VIDEO: Serija 'San snova'

Uz manje hodanja i pretjeranog umora, svoj je godišnji proveo Zlatan Zuhrić Zuhra, u seriji vlasnik nogometnog kluba Slaven Bubalo. "Prakticiram antiadrenalinski odmor; znači, nema nikakvih naprezanja i ludovanja, samo kartanje, rješavanje križaljki, u more se samo bućnem, rashladim i bježim na terasu. Lagana klopa, bez alkohola, sirup od kadulje… Tako da sam se umjereno i odmorio i umjereno sam spreman za sve daljnje izazove", u svom je stilu rekao komičar i nastavio kako se zapravo poželio i snimanja i svih ljudi s kojima radi.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Uključujući produkcijsku ekipu, organizatore, šminku, snimatelje, redatelje... Sve se tako lijepo poklopilo da mi je baš gušt raditi. U takvom pozitivnom okruženju čovjek da najviše od sebe pa će zato i serija biti uspješna", kaže Zuhra čije ćete menadžerske podvige od ove jeseni moći gledati 24 sata prije svih na platformi Voyo, i to bez reklama! Voyo je nova RTL-ova streaming platforma koja donosi pravu revoluciju na našem tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

Na setu vlada harmonija, a kako će se razvijati odnosi u seriji 'San snova', ne propustite pratiti ove jeseni na RTL-u i streaming platformi Voyo. Omiljenu seriju gledajte 24 sata prije svih, i to bez reklama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo