JOŠ MALO SOLI NA RANU / Bill Cosby oglasio se nakon skandaloznog puštanja na slobodu i razbjesnio celebove: 'Očito 70 žena nije bilo dovoljno'

Cosbyjeva bivša TV supruga Phylicia Rashad na svom je Twitteru podijelila oduševljenje njegovim puštanjem

1.7.2021.
14:44
AFP

Vrhovni sud Pennsylvanije oslobodio je optužbi za seksualno zlostavljanje glumca Billa Cosbyja. Njegovo puštanje na slobodu izazvalo je burne reakcije, kako pozitivne, tako i negativne, a i sami glumac oglasio se je o tome.

Nekoć omiljenog televizijskog tatu iz "The Cosby Showa" iz 80-ih desetak žena optužilo ga je za seksualni napad, a reputacija mu se preko noći promijenila iz uzornog dobrice u seksualnog predatora. Cosby je proglašen krivim 2018. godine te je odslužio više od dvije godine zatvora u kojem je mogao provesti od tri do deset godina.

Cosbyjeva bivša TV supruga Phylicia Rashad na svom je Twitteru podijelila oduševljenje njegovim puštanjem na slobodu. "Konačno! Ispravljena je strašna nepravda!", napisala je.

Cosby se oglasio preko Twittera

Njena reakcija uveliko je drugačija od one većine slavnih osoba u Hollywoodu. Nekoliko trenutaka nakon šokantne vijesti, glumci poput Ellen Barkin, Debre Messing i Amber Tamblyn tweetali su o svom razočaranju u pravosudni sustav te su izjavili da suosjećaju sa žrtvama koje je Cosby zlostavljao, piše magazin Variety.

Rosie O’Donnell je istaknula "Pretpostavljam da 70 žena nije bilo dovoljno."

Uskoro se preko svog Twittera oglasio i sam Cosby. Istaknuo je da je nevin te je zahvalio svojim obožavateljima.

"Nikad nisam promijenio svoj stav ni svoju priču. Uvijek sam održavao svoju nevinost. Hvala svim mojim obožavateljima, prijateljima i onima koji su me podržavali prolazeći kroz ovu kalvariju. Posebna hvala Vrhovnom sudu Pennsylvanije na podršci vladavine zakona", napisao je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen