TEŠKA SUDBINA / Potresna priča Agice iz 'Večere za 5': 'Prvi sin mi je rođen mrtav, nakon tri minute su ga oživjeli. Rekli su da neće vidjeti, čuti...'

Agica se pohvalila i titulom Najuzornije seoske žene koju je osvojila prije nekoliko godina

14.10.2021.
9:24
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Agica Ferić u sinoćnjoj je 'Večeri za 5 na selu' ispričala svoju tešku životnu priču. Ova 36-godišnjakinja dolazi iz Starog Petrovog Sela, a tijekom pripreme večere otkrila je što se događalo tijekom njene prve trudnoće.

"Prvijenac je Goran. Kreće nam u srednju školu, s njim smo prošli sito i rešeto. Imala sam jako rizičnu trudnoću, a porod je bio prijevremeni sa osam mjeseci. On je bio rođen mrtav. Nakon treće minute oživljavanja su ga uspjeli oživjeti", govori Agica i dodaje:

'Čudo od djeteta'

"Goran je čudo od djeteta, rekli su nam da neće vidjeti, čuti, hodati, govoriti... Potrošili smo stvarno i novaca i vremena. Onda smo otišli u Zagreb u jednu polikliniku, obavili sve žive pretrage... Naš Goran sa 11 mjeseci prohodao, čuo, vidio", objašnjava Agica emotivno.

"Za koju godinu mogu očekivati svašta", dodaje naposljetku kroz smijeh.

Najuzornija seoska žena

Agica se pohvalila i titulom Najuzornije seoske žene koju je osvojila prije nekoliko godina.

"Mogla bih se sa svime pohvaliti, svašta nešto… Ne volim se nešto posebno hvaliti, ali evo… Ima jedan detalj iz prošlosti - 2015. godine sam išla ispred naše općine za Najuzorniju hrvatsku seosku ženu. Bila sam u Sikirevcima, ja i moja djeca te suprug u pratnji", ispričala je Agica.

"Jedna lijepa uspomena, jedan veliki izazov i iskustvo. To mi je dalo još više poticaja da što više svoju tradiciju prenosim i skupljam, da nastavljam običaje", dodala je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali