POZNATA HRVATICA GOLA U 9. MJESECU TRUDNOĆE: / Bez ijedne krpice pozirala s trbuhom do zuba i zapanjila gipkošću

Image

Prinova samo što nije stigla jer je bivša manekenka sada već trudna 40 tjedana, a svoje blaženo stanje odlučila je ovjekovječiti fotografijama na kojima je potpuno gola

13.3.2021.
12:56
VOYO logo

Domaća manekenka libijskih korijena Jasmina Hdagha (36) nekada je glasila za jednoga od najtraženijih modela u cijelome svijetu. Javnost je pamti i kao bivšu djevojku holivudskoga glumca Billyja Zanea (54), s kojim je prekinula 2010. nakon nekoliko mjeseci veze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasmina je još prije 11 godina odlučila otići u Los Angeles i posvetiti se životu daleko od očiju javnosti. Danas je osobna trenerica i bavi se jogom, a na društvenim je mrežama otkrila kako čeka dijete s glazbenim producentom Jimom Kaufmanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skinula se do kraja

Prinova samo što nije stigla jer je bivša manekenka sada već trudna 40 tjedana, a svoje blaženo stanje odlučila je ovjekovječiti fotografijama na kojima je potpuno gola. Bez ijedne krpice na sebi, Jasmina je tijekom trudnoće snimala kako joj raste trbuh, a sada je objavila cijeli timeline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu dočekati da upoznam svoju djevojčicu. I dalje se stalno krećem i vježbam, čini se kako mojoj curici ništa ne smeta", izjavila je Hdagha u studenome za Story. Neke je vježbe ipak morala izmijeniti zbog sve većeg trbuha, a oko prehrane joj pomaže dečko Jim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrila ime za kćerkicu

"Jim je stvarno jako divan, a ovih mjeseci posebno pažljiv i brižan. Stalno mi želi kuhati, peći meso i pripremati klopicu. Tako da se ne mogu žaliti, samo riječi hvale imam. Bez obzira na to što sam počela jesti meso u zadnje vrijeme, ipak više volim svoje povrće i voće", priznala je Jasmina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatica libijskih korijena otkrila je i kako kćerkici razmišljaju dati ime Sedona jer ima posebno mjesto u njihovim srcima. Inače, Jasminina mlađa sestra, manekenka Sara Hdagha, u vezi je s glumcem Dušanom Bućanom (44).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo