Play ponuda

KAO DA JE GOLA: / Nives Celzijus u pripijenom kompletiću otkrila gdje je pronašla 'odmor za dušu i tijelo'

Image
Foto: Instagram

Njezinim je obožavateljima, naravno, zapela za oko stražnjica, koju je utegnula u pripijene tajice i strateški se namjestila za fotografiranje

8.6.2019.
10:59
Instagram
Play ponuda

Nives Celzijus (37) prava je seks bomba i njezine prirodno bujne obline slave kako muškarci, tako i žene. Ova pjevačica, glumica i spisateljica svakodnevno oduzima dah svojim provokativnim objavama na Instagramu, a njezine fotografije nerijetko uključuju prizore s treninga, o kojima je seksi Nives u posljednje vrijeme ovisna.

No, ne krije da je i ona samo ljudsko biće koje ponekad zabrlja i ispadne iz rutine. Multitalentirana brineta tako se jučer požalila da je preskočila trening, ali je zato provela dan u prirodi. Da se slučajno ne bi izgubila i stopila s okolinom, Nives je u žarkocrvenom sportskom kompletu itekako iskakala iz zelenila koje ju okružuje.

Image
NIVES CELZIJUS PROVOKATIVNOM OBJAVOM RASPALILA MUŠKU MAŠTU: /

'Velika guza, grije oči!'

Image
NIVES CELZIJUS PROVOKATIVNOM OBJAVOM RASPALILA MUŠKU MAŠTU: /

'Velika guza, grije oči!'

Kao druga koža

"Preskočila trening i kao i uvijek, u šumi, pronašla odmor za dušu i tijelo", otkrila je Nives na Instagramu, ali njezinim je obožavateljima, naravno, zapela za oko stražnjica, koju je utegnula u pripijene tajice i strateški se namjestila za fotografiranje.

Fanovi su je odmah nagradili komplimentima na račun njezinih oblina. "Najbolja guza na Balkanu i šire...", "Imaš najbolju pozadinu??", "Waaaauuuu. Kako ti dobro stoji crvena obleka, SUPER izgledaš???", "Dobra guza", samo su neki od komentara pokraj atraktivne fotke u šumi.

Play ponuda
Play ponuda