Play ponuda

Glad za tjelesnim i emocionalnim podražajima

shimmer fallback

Kontakti Saturna, Urana i Neptuna s Venerom (subota 24. travanj), oslikavaju jaku razvojnu tenziju u pogledu emocija i ljubavi.

25.4.2010.
13:36
Play ponuda

S tranzitom Venere u Blizance (nedjelja 25. travanj) počinje višetjedno razdoblje radoznale zaigranosti. Potreba za neprestanim novim podražajima mogu nam onemogućiti prilike za trajnu vezu i dublje međuodnose.

Ovnovi se nakon kratkotrajnog zatišja iznova vraćaju na ljubavnu scenu. Vaše će emocije dobiti silno ubrzanje, i lako biste mogli previdjeti pravu osobu za vas. Raspoloženi ste za intelektualno nadmetanje, a dobra spika mnogima će biti okidač za seks! Lavovi smiruju sebe u sebi, no to je proces kojem se ne vidi kraj. Radoznalo razigrani utjecaj Venere inspirirati će vas na obnavljanje nekih vaših prijateljskih veza i odnosa. Izbjegavajte Vodenjake, jer ćete pregorjeti uz električni orgazam! Strijelci će napokon ugledati idealnu priliku za zaljubljivanje. Ako već mjesecima niste nekog strastveno izljubili, ovih dana bi vam se moglo zavrtjeti u glavi od silnog ljubakanja. Život bez ljubavi jako malo vrijedi. Ljubite i volite, ali glavu ne gubite!

Bikovi ljubomorom i posesivnošću kvare postojeću ljubavnu idilu. Ako ste odnedavno u vezi, možda on ili ona iznenada odleprša iz vašeg ljubavnog gnijezda. Spoznaja da ništa nije sigurno i vječno, mogla bi vas u potpunosti razoružati ili pak razgoropaditi! Djevice maštaju o idealnoj ljubavi, i vrlo su blizu novog razočaranja. Ako se zagledate u nestašnog Blizanca ili zaigranu Blizanku, u vama će procvasti zadovoljstvo. Ipak, riječi su samo riječi, i ne vjerujte njemu ili njoj sve što vam govori. Jarci su izašli iz duboke emocionalne krize. Iznova slažete fragmente sebe i vlastitog života. Na putu ste prema gore, i više ne možete pasti «natrag u crnilo», jer prošlost je prošla. Ljubav (ili samo seks) na radnom mjestu? Izgledan je neki takav scenarij!

Blizanci će «preko noći» postati najljepši od svih! Dolazi vaših pet minuta, i sada možete brzopotezno popraviti vašu ljubavnu zbilju. Oni koji vas vole, voljeti će vas još više. Oni kojima niste dragi, bit će vam zavidni. Život će vam postati sjajna zabava. Vage više misle na druge nego na sebe, a to bi im se (ovaj put) moglo isplatiti. Venera u Blizancima pomoći će vam da krenete stvarati novu filozofiju ljubavi. Važna vam je intelektualna stimulacija, i u tome vam Blizanci i/ili Strijelci najviše odgovaraju. Vodenjaci izbjegavaju kontakte, a to se posebno odnosi na vas koji ste se (navodno) produhovili. Lako rušite stare vrijednosti, a teško gradite nove. Vaš bunt prerasta u anarhiju bez kraja i početka. Ako ste razočarani, izabrali ste krivi smjer kretanja!

Rakovi ulaze u introvertno razdoblje. Posvemašnja pasiva postat će glavno obilježje vašeg ponašanja. Ako ste sami, još dublje ćete potonuti u samoću. Ako ste u vezi, doći će do problema zbog vaše preosjetljivosti. I pri seksu ćete biti stidljivo ćudljivi! Škorpioni zavode svojim magičnim talentima. Ipak, retrogradno kretanje Merkura upozorava da biste se mogli preračunati u datumima i zaboraviti na dogovore. Venera budi vašu nagonsku radoznalost. Raskrinkati ćete njegove ili njezine tajne! Ribe izlaze iz raja! Toliko vam je postalo dobro s njim ili s njom, da ste već zaboravili na vašu prastaru ranjivost, neusmjerenost i neodređenost. Bježanje, izbjegavanje i zbrka mogu osujetiti vašu «krasnu sposobnost» da se predate i da primate od drugih.

Wladyslaw Josip Miletić

Play ponuda
Play ponuda