Play ponuda

Dok neki izgaraju od želje, drugi upropaštavju veze

shimmer fallback

Mjesec, Uran i Jupiter na početku vatrenog znaka Ovna, oslikavaju našu potrebu za promjenom, eksperimentom i uzbuđenjem.

3.7.2010.
11:36
Play ponuda

Ovnovi će više od svih nas drugih i ostalih profitirati od aktualnih planetarnih utjecaja. Zahvaljivat ćete nebesima na brojnim darovima. Ako vas zanima samo lak ulov i brza avantura..., propustiti ćete neponovljivu priliku za sretnu ljubavnu vezu. Lavovi imaju neaspektiranu Veneru u svom znaku i emocionalno će lutati od velike ljubaznosti do posvemašnje hladnoće i nezainteresiranosti. Možete se nesvjesno i nekako protiv svoje volje petljati u teške situacije ili veze koje ne mogu biti skladne. Strijelci pokušavaju naučiti kako živjeti skladnim životom unatoč njegovom neskladu. Vaša zainteresiranost za užitke i zabavu kontinuirano raste i razvija se. Pazite da jednim iznenadnim i netaktičnim potezom ne razrušite vašu brižljivo njegovanu vezu.

Bik je jako komotan znak i kod vas je sve podređeno užitku. Sada vas gura i potiče vrijedni i uslužni Mars u Djevici i spremni ste više vremena i pažnje poklanjati potrebama vaših najbližih. Usavršavajte vašu ljubav i sigurno nećete ništa pogriješiti. Djevice izgaraju od ljubavnih želja, a situacija će se dodatno zakuhati. Ako emocionalno proključate, morat ćete se isključiti iz strastvene struje jer ćete izazvati požar. Da vam srce ne završi u pepelu..., izbjegavajte vatreni (Ovan, Lav, Strijelac) trolist! Jarci su postali jako zahtjevni i to je glavni razlog njihove usamljenosti. Umjesto karaktera od kojeg se živi, više vas zanima njegov ili njezin obiteljski pedigre i materijalni status. Tko traži samo vanjska obilježja, gubi kontakt s unutarnjom snagom.

Blizancima se događaju sukobi s ostatkom svijeta. Svi drugi su vam za sve krivi, i pri tome blaženo zaboravljate na vaš ubojite jezikoslovne talente. Gurate nos tamo gdje mu nije mjesto. Nesposobni ste zašutjeti i to lagano postaje vaš kronični problem. Vage se skrivaju od svijeta i to više nema veze s romantikom. Rado biste zaronili u spiritualne vide ali plašite se da vas ne optuže za misticizam. U vašoj podsvijesti se skriva ključ koji otvara vrata blaženstva. Razotkrijte sebe i svi drugi će vam doći. Vodenjaci slijepo slijede svoje ljubavne snove i ideale i otrežnjenje je unaprijed isprogramirano. Budite na oprezu s astrološkim lavovima ili lavicama, jer bi vas mogli bolno raniti u srce. Previše ste u imaginaciji. Vjerujte samo konkretnim dokazima!

Rakovsko Sunce u sekstilu je s Marsom u Djevici, i to je aspekt koji ste čekali kako bi iznova otkrili vlastitu snagu. Novopridošla prodornost dobro će vam doći da zaboravite prošlost i krenete put budućnosti. Prije transformacije dolazi informacija! Škorpioni uvode red u svoje prijateljske odnose. Uklanjate sve one koji nisu u službi vaših špijunskih interesa. Ratujete s bivšim, ali i s budućim partnerima ili partnericama. One koji nisu ni približno snažni kao vi, s radošću zavodite i odbacujete?! Ribe sve više rastužuje sverašireni egoizam. Surovi i sirovi ljudi vaši su najveći neprijatelji. Zbog utjecaja Marsa i sami ste razdražljivi, agresivni i nepodobni za bliskointimnu suradnju. Ako bacite sidro u tuđu ljubavnu luku, prizvati ćete oluju!

Play ponuda
Play ponuda