Severina Kojić reagirala je putem odvjetnice na tekst objavljen na Net.hr-u pod naslovom NOVI UDARAC ZA SEVERINU: Centar za socijalnu skrb podigao kaznenu prijavu protiv pjevačice, oglasila se njezina odvjetnica. Njezinu reakciju sukladno zakonu objavljujemo u cijelosti:

U internetskom izdanju od 20.01. 2020. g. https://net.hr/hot/zvijezde/novi-udarac-za-severinu-centar-za-socijalnu-skrb-podigao-kaznenu-prijavu-protiv-pjevacice-oglasila-se-njezina-odvjetnica/, autora potpisanog kao Hot.hr, prenijeli ste vijest iz drugih medija o kaznenoj prijavi Centra za socijalnu skrb protiv Severine Kojić.

Izvješćujemo Vas da je kaznena prijava protiv Severine Kojić koji je podnio Centar za socijalnu skrb. Podružnica Maksimir, radi kaznenog djela povrede djela povrede djetetovih prava iz čl. 177 st. 1. i 2. KZ-a, odbačena Rješenjem Općinskog državnog odvjetništa od 29. siječnja 2020.g. broj KPz-DO-119/2020 "jer u postupanju majke nisu ostvarena obilježa niti jednog kaznenog djela za koje se progon poduzima po službenoj dužnosti".