Severina Kojić na Instagramu se dirljivom objavom oprostila od bliskog prijatelja i suradnika. Radi se o redatelju rasvjete Reni Raosu s kojim su tijekom dugogodišnje karijere surađivali brojni glazbenici.

"Znate ono svjetlo što me obasjavalo na bini, svjetlo prekrasnog spektra boja... Moj Reno me bojio tim svjetlima i svojom duhovitošću već 15 godina je... Rasvjeta je kao čovjek; ponekad si sjajan, ponekad zbog kontra svjetla se vidi samo obris, crvena je strastvena, plava melankolična, žuta je sunčana, narančasta radosna... sve te boje je nosio u sebi. Njegova je rasvjeta bila nasmijana, bio je najbolji majstor rasvjete, ali više od toga - bio je predivan čovjek i prijatelj. Grlio me nakon svakog koncerta i komentirao iste...", napisala je emotivna pjevačica.

"Crnu nikad nije upalio... Nije bila uopće njegov stil... Ali za moj bend i mene, više nema našeg čarobnjaka da nas prošara svojim bojama... Velika praznina... Bol jači od suza... Gubitak nekog mog... Jučer je upalio crnu... Prvi put... Valjda da vidi kako izgleda... Ali, od gore kad nas ponovo obasja naš Reno, kad ponovo stanemo na binu, svirat ćemo majstore i dalje u tvojim bojama. Počivao u svjetlu... i miru. Volim te", zaključila je Severina.

Od Raosa se za vikend oprostio i glazbenik Massimo Savić koji mu je također posvetio emotivnu objavu.

"Reno je moj i naš prijatelj. Neću namjerno napisati bio jer u srcu će to zauvijek biti. Toliko toga smo prošli zajedno... Možda ta sjećanja pomognu proći kroz ovo razdoblje tuge. Pozornicama će faliti svjetlosni sjaj kakav si samo ti znao stvoriti. U mom životu će faliti sjaj kojeg si u njega, kao suradnik i prijatelj, unosio svih ovih godina. Falit ćeš zauvijek", napisao je uz zajedničku fotografiju.