KAKAV SPEKTAKL / Ne propustite koncert Daleke obale na Tvrđavi sv. Mihovila: Osigurani su posebni paketi za fanove

Ulaznice za ovaj koncert su rasprodane, ali Mastercard je i ovaj put spremio posebne pakete ulaznica za svoje korisnike

19.7.2021.
16:03

Nakon spektakularnih koncerata u sklopu programa Glasno, srpanjski dio programa zatvara koncert Daleke obale 22. srpnja, grupa koja je nedavno koncertom na Ljetnoj pozornici u Opatiji još jednom opravdala status kultne grupe svih generacija.

Na svojim koncertima redaju svima dobro poznate hitove, koje je publika dočekuje s oduševljenjem, a nakon ovako uspješnog povratka pozornicama, val dobre energije zasigurno će zapljusnuti i Šibenik.

Poseban paket ulaznica

Ulaznice za ovaj koncert su rasprodane, ali Mastercard je i ovaj put spremio posebne pakete ulaznica za svoje korisnike, koji će pojedincima i njihovom društvu omogućiti VIP tretman.

Paket po cijeni od 350 kuna kreiran za četiri osobe te uključuje četiri ulaznice za koncert, pića dobrodošlice, mogućnost obilaska tvrđave prije početka koncerta te rezerviran lounge s ekskluzivnim pogledom na pozornicu i njezino okruženje.

Na platformi priceless.com/hrvatska za korisnike Mastercard® kartica dostupna su dva ovakva paketa pa tako do njih mogu doći zaista samo oni najbrži.

Brojni koncerti

U kolovozu će na Tvrđavi sv. Mihovila nastupiti još i LET 3, Neno Belan & Fiumens s repertoarom kultnih Đavola te miljenici publike TBF uz mladu predgrupu Zo koja polako osvaja pozornice diljem Hrvatske.

Ulaznica za sve navedene događaje još je jako malo te posjetitelji koji zakasne s kupnjom mogu pratiti daljnje akcije putem platforme priceless.com/hrvatska.

Početak svih koncerata je u 21h, a posjetitelje se moli da pri samom ulasku u prostor Tvrđave sv. Mihovila nose maske, radi moguće gužve i sigurnosti svih posjetitelja. Unutar prostora osiguran je preporučeni razmak za sve posjetitelje te ostale preporučene epidemiološke mjere.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali