DRUGO RAZOTKRIVANJE / Braća Martin i Valent Sinković su nam otkrili što su naučili novo u Masked Singeru: 'Meni je bilo teško. Baš sam bio pozvan na jedan rođendan..'

Braća Martin i Valent Sinković su za Net.hr saželi dojmove - kako im je bilo u showu 'Masked Singer' te za koga navijaju dalje

19.3.2023.
9:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon prve epizode RTL-ova showa “Masked Singer”, koja se održala prošle subote i u kojoj je prva ispala maska Dino, a ispod koje se krila naša poznata skijašica Nika Fleiss, dočekali smo s uzbuđenjem i drugu epizodu te nas je zanimalo koja maska će ispasti u ovaj put, ali i tko će se kriti ispod nje.

Pasta i četkica je druga maska koja je napustila show, a detektivi su pogodili da se radi o sportašima. Ispod maski su se krili veslači Martin i Valent Sinković. Panelist Borko je pogodio da se radi o braći Sinković.

Odmah nakon ispadanja iz showa otkrili su nam kako je bilo nastupati na pozornici pred tolikom publikom i što ih je "Masked Singer" naučio. Također, u intervjuu su otkrili za koju masku dalje navijaju.

shimmer fallback
shimmer fallback

Braća otkrila detalje o maskama

Braća Sinković su nam ispričali kako su se osjećali u svojim maskama pa je tako Valent rekao: "Ja sam bio Četkica, jako visoka maska - sve ti stoji na vratu i teško se kretati, ali sve u svemu super iskustvo i nešto potpuno drugačije nego što smo ikada radili. Bilo mi je jako drago da smo nastupili."

Image
KAD JE BAL, NEK JE 'MASKED SINGER' /

Tri modna stila za tri naše dive, Nives, Antonija i Nikolina oduševile svojim kombinacijama: 'Obožavam taj muško-ženski đir'

"Meni je bilo lakše svoju masku stavljati i skidati. Uspio sam je i čak i sam skinuti, što prije nisam probao. Bilo je zanimljivo iskustvo, super. Baš mi je drago da smo to iskusili", dodao je Martin.

Valent je otkrio i što misli, tko se krije iza ostalih maski: "Ja se divim detektivima jer kada sam gledao prvu emisiju, nisam pohvatao tragove. Pohvataju detalje koje ja nikada ne bih skužio. Svaka im čast. Meni se svidjela u prvoj emisiji Banana, super pleše. "

"Stvarno ne znam, teško mi je pogađati. I meni je super Banana, i Patuljak je bio dobar", dodao je Martin.

shimmer fallback
shimmer fallback

Odabir pjesme za nastup

Valent je komentirao da je naučio nešto novo o sebi i otkrio zašto su izabrali baš pjesmu 'Smokvica' od Tajči: "Da ipak možemo pjevati, a da bude koliko toliko slušljivo. Volimo isprobavati nešto novo. Dvoje nas je, a pjesma nas kao povezuje."

"Žene su morale znati naravno jer ne bi mogli baš dugo skrivati tajnu. Ja imam dvoje djece, subotom sam navečer s njima, uspavljujem ih. Ni sa kime se ne družim vani pa ni nije bilo toliko teško čuvati tajnu", dodao je Valent.

Ali Martinu nije bilo tako lako: "Meni je bilo teško. Baš sam bio pozvan na jedan rođendan pa sam rekao da imam nešto već dogovoreno, ali sam im rekao da će doznati uskoro. Nadao sam se da ću se morati skrivati još tjednima, ali eto."

Image
Izvor: RTL
Image
Izvor: RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču