Atraktivnu pjevačicu, koja se voli sama nazivati "i stasom i glasom" domaće estrade, običavamo pratiti na Instagramu, gdje svoje pratitelje redovito časti izazovnim foto i videomaterijalima, ali s obzirom na to da učiš dok si živ, upravo smo otkrili da Lidija Bačić na TikToku objavljuje još provokativniji sadržaj.

Prezgodna Splićanka, primjerice, na toj se popularnoj platformi zavodljivo izvijala u crvenom trikou od lateksa, dok iste objave na Instagramu nema. I ne samo to, ako skrolate dalje po njezinu profilu, vidjet ćete i bezbroj izazovnih videa s plaže.

Manje pratitelja, ali sočniji sadržaj

Iako većinu materijala objavljuje i na jednoj i na drugoj stranici, kao i na Facebooku, nije loše s vremena na vrijeme napraviti usporedbu. Ne budi nam teško, mi smo napravili i jako se ugodno iznenadili. Pa, uživajte u snimkama fatalne Lille koju krase ubojiti atributi. A i odlično pjeva, što jest, jest.

Zanosna pjevačica na TikToku je već okupila solidnu vojsku obožavatelja (njih gotovo 100 tisuća), za razliku od 330 tisuća, koliko ih broji na Instagramu, a njezine vruće snimke ovdje nerijetko prikupe 50 i više tisuća pregleda, dok u nekim slučajevima ta brojka prijeđe i nekoliko stotina tisuća pregleda.