KLAPA RIŠPET DRUGU GODINU ZAREDOM RASPRODALA KONCERT U LISINSKOM: / Najavili i još jedan datum na oduševljenje obožavatelja

Image
Foto: Promo

Nakon što je koncert Klape Rišpet koji će se održati 25. veljače u Lisinskome rasprodan, najavljen je i novi koncert na istome mjestu dan kasnije, a potom i u Spaladium Areni u Splitu 7. ožujka

4.2.2020.
16:33
Promo
Play logo

Glasovita Klapa Rišpet, jedna od naših najpoznatijih klapa, prije nekoliko mjeseci oduševila je svoju brojnu publiku s viješću kako početkom godine sprema dva velika koncerta za sve svoje obožavatelje. S obzirom da na njihove stihove i dalmatinske note prožete emocijama gotovo nitko ne ostaje ravnodušan, od početka je bilo očito kako su pred sretnicima koji su na vrijeme nabavili karte, zasigurno nezaboravne večeri s potpisom "Dalmatinskih slavuja", kako ih publika zove od milja.

shimmer fallback
shimmer fallback

Poznati po dalmatinskom temperamentu i prekrasnim pjesmama, što iz godine u godinu rezultira iznimnom potražnjom karata za njihove nastupe i ove je godine gotovo mjesec dana uoči prvog od dva planirana koncerta, onoga zakazanog 25. veljače u dvorani Lisinski u Zagrebu, rasprodana i posljednja ulaznica za emotivni spektakl koji spremaju. Vijest da neće moći prisustvovati nastupu svojih omiljenih izvođača razočarala je brojne obožavatelje njihova rada i djela, radi čega su slavuji, odlučili svim svojim obožavateljima priuštiti priliku da ipak podjele s njima radost pjesme i života na dodatnom koncertu koji klapa Rišpet najavljuje dan nakon, također u dvorani Lisinski u Zagrebu, tj. 26. veljače i ulaznice su od danas u prodaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Klapa Rišpet rasprodala dvoranu Lisinski 40 dana prije koncerta

shimmer fallback
shimmer fallback

Gosti na pozornici

Ovakva pomama već polako postaje tradicija s obzirom da su i prošle godine također raspjevali metropolu kroz dva uzastopna termina. Svojim kultnim hitovima poput "Šta mi ljube oćeš kazat", "Prsti zapleteni", "Mislin samo na te", "Kad je pošla ća", "Samo njoj ću pivat" te brojne druge i ove će godina publika pjevati kao jedno. Na pozornicama će im se pridružiti i brojni renomirani gosti i prijatelji koji će svojim nastupima dodatno uveličati svaki od koncerata.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Sve ćete nas zajedno moći vidjeti 25. veljače na pozornici Lisinskog i 7. ožujka u Areni u Splitu – uz neka posebna pojačanja na bini za ovu prigodu! Dakle sve je spremno i jedva čekamo, a očekuju vas još i iznenađenja, Neno Belan i Giuliano uz nas u Zagrebu i Doris Dragović i Zorica Kondža uz nas u Splitu", izjavljuje Pero Kozomara, koji je zaslužan za pjesme koje diraju u srce.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

Ulaznice već u prodaji

Tu priči nije kraj jer će ove godine Klapa Rišpet nastupiti i na domaćem terenu, s pogledom na more, radi čega su posebno uzbuđeni. Naime, nakon Lisinskog zakazan je veliki koncert u Spaladium Areni u Splitu, prijestolnici "pisme". S obzirom da je koncert u Splitu zakazan 07. ožujka, dan na koji se obilježava i slavi ljepši spol, savršena je prigoda za provod sa prijateljicama, ili pak prilika da svojoj dragoj uz najljepše ljubavne pjesme pokažete koliko Vam znači. Ulaznice za drugi koncert u Zagrebu moguće je kupiti od danas putem sustava Eventim ili na blagajni Lisinskog. Za splitski koncert ulaznice su dostupne također putem sustava Eventim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo