Reper Kanye West (44) i manekenka Irina Shayk (35) potvrdili su glasine o svojoj ljubavi. Naime, Daily Mail objavio je njihove zajedničke fotografije koje su snimljene u Provansi u Francuskoj.

Par je uhvaćen u romantičnoj šetnji, a odsjeli su u luksuznom resortu Villa La Coste koji se prostire na 600 hektara. Cijena noćenja u jednoj od 28 vila je od 1250 do 1550 eura. Kanye i Irina snimljeni su u utorak kad je reper slavio svoj 44. rođendan.

Irina i Kanye poznaju se već deset godina. Ona je, naime, glumila anđela u njegovu videospotu za singl "Power". Glasine da su njih dvoje u vezi započele su prošlog mjeseca.

"Kanye i Irina se viđaju. Trenutno je njihova veza neobavezna, ali oni se međusobno vole. To traje već nekoliko tjedana", otkrio je izvor blizak paru za Page Six.

Ovo je prva Kanyeova veza nakon što je Kim u veljači predala papire kako bi okončala njihov sedmogodišnji brak. Oni imaju četvero djece: North (7), Sainta (5), Chicago (3) i Psalma (2). Irina, pak, s bivšim partnerom Bradleyem Cooperom ima četverogodišnju kćer Leu.