U večerašnjoj epizodi kulinarske emisije 'Hell's kitchen' koju pratimo na RTL-u i platformi Voyo, Vehid i Josip su zajedno predstavili svoja jela Tomu Gretiću.
"Što se događa s kožom romba kad je poširaš?", pitao je Gretić Vehida koji mu je odgovorio da je skinuo kožu te da je to od drugog fileta.
"Kožu s hrpom kolagena strašno je teško dehidrirati, je li tako?", pitao je Gretić. "Da, chefe", složio se. "Samo mi je prošlo kroz glavu: 'Bit će sve u redu ako je ovo kiselo i slano', a ovo je? Slatko i ljuto", komentirao je Gretić i savjetovao da bi možda bilo bolje u tih 45 minuta fokusirati se samo na dvije stvari na tanjuru.
Zatim je došao red na Josipa koji se zabunio i rekao da na tanjuru ima oslića umjesto romba. "Otkud tebi oslić?", pitao ga je Gretić, a Josip se brzo ispravio.
Nakon što je objasnio što ima na tanjuru, Gretić ga je pitao: "Opa, baviš se poezijom u slobodno vrijeme?"
"Malo", rekao je Josip kroz smijeh. Brzo je shvatio da nema razloga za strah. "Kad sam vidio da je sve pojeo, to je najbolji osjećaj kuhara", istaknuo je Josip.
Josip oduševio
"Jednostavni sos, jednostavnih profila okusa. Nosi sa sobom kiselinu, nosi nešto herbalnosti. To je pomoglo rombu da postane glavna zvijezda svega. Bez filozofiranja, bez slatkoga, bez ne znam čega. Dosad najuspješniji tanjur", pohvalio je Gretić Josipa.
"Je li ti pomogla ova crna pregača?", pitao ga je Gretić Josipa koji je zbog nominacije nosi. "Je, puno", odgovorio je on. "Onda je zadrži još", poručio mu je Gretić.
Josip je osvojio bod za plavi tim i izjednačio na 3:3.
Show 'Hell's Kitchen' pratimo na RTL-u i dan ranije na Voyu, bez reklama.
POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Josip oduševio Gretića svojim jelom: 'Bez filozofiranja, bez slatkoga'