Vodimo vas na Schengenfest!

30.7.2012.
13:07
VOYO logo

Uz rock headlinere, predstavnici elektronske scene na festivalu bit će FUNKERMAN, TOM NOVY i SHAPESHIFTERS.

Uz spomenuta gostovanja, tu su MAJKE, KAWASAKI 3P, LOLLOBRIDGIDA, SEVDAH BABY, SIDDHARTA te mnogi drugi, a organizatori su publici odlučili pokloniti i dvije predstave „ČEFURJI RAUS“ i „JAMSKI ČLOVEK“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Festival svoja vrata otvara u petak 11.00 sati ujutro, a njegova lokacija je 15-tak minuta od Karlovca. Schengenfest se održava već petu godinu u slovenskoj regiji Bela Krajina, u mjestu Vinica tik uz hrvatsko – slovensku granicu.

Prošlogodišnji uspjeh lansirao je Schengefest na poziciju najposjećenijeg slovenskog festivala, a sami organizatori nazvali su ga festivalom sunca, zvuka i zabave koji raznolikim programom svake godine privlače sve više više posjetitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo nije bilo kakav festival – usudili bismo se reći da tu očekujemo ljude bez kompleksa željne dobrog provoda jer je to istinski odmor u tom slučaju, ništa drugo se s tim ne može mjeriti. I naš line up izvođača pokazuje koliko smo kao organizatori neopterećeni time je li nešto cool ili nije cool – nama je cool da se tri dana zabavljamo, da se za svakoga nađe ponešto, da steknete nova poznanstva i da vas za SCHENGENFEST vežu super sjećanja', stav je organizatora iz KUD-a Bela Krajina i čini se da njihova formula uistinu djeluje jer svake godine dolazi sve više posjetitelja, kako na festival tako i u festivalski kamp.

U povijest Schengenfesta do sada je upisano oko 40.000 posjetitelja i preko 110 izvođača, a neki od njih bili su Hladno Pivo, TBF, Jinx, Kultur Shock, Dubioza Kolektiv, Edo Maajka, Superhiks, S.A.R.S., Laibach...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajašite električnog bika, pogledajte predstave, uđite u ring s divovskim boksačkim rukavicama i obračunajte se s onim tko vam je ukrao pivu, kupajte se u rijeci Kupi, upoznajte nove ljude i priuštite si zabavu kakvu zaslužujete. Ulaznica u pretprodaji još uvijek iznosi 59 eura za tri dana i 29 eura za jedan dan, a u nju je uključeno mjesto u festivalskom kampu.

Dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr. Za više informacija posjetite www.schengenfest.si.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Net.hr i Menart četiri najbrža čitatelja nagrađuju sa ulaznicom za festival. Dvoje ih besplatno upada u petak, a dvoje u nedjelju.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo