VIDEO: / Pjesma Hladnog Piva stara 21 godinu dobila spot!

21.10.2014.
20:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Interes je bio prevelik da bi se ostalo na jednom danu pa su tako kroz Kset sveukupno tri dana (7.-9.3.2014.) odzvanjali zvuci kultnih pjesama s Džinovskog, G.A.D.-a i Desetke.

Trodnevna žestoka punk svirka u Ksetu, rasprodana u samo par minuta i to danima unaprijed, zabilježena je zvukom i slikom u svrhu izdavanja CD i DVD izdanja nazvanog Evo vam Džinovski!.

Samo mali djelić atmosfere vidljiv je kroz live videospot za pjesmu s prvog studijskog albuma Džinovski (1993.), A što dalje':

//www.youtube.com/embed/d6cERE6oHH8

"Nismo imali para za snimit spot davne 1994. godine pa smo sad pokušali ispravit tu nepravdu. Iskoristili smo odličnu publiku i fantastičnu trodnevnu atmosferu u Ksetu početkom ove godine i snimili live spot. Mislim da je potrebno upozoriti da u spotu ima i golih tijela, prolivenog alkohola i skakanja u publiku, pa nije za one naše osjetljivije tankoćutne fanove. Sam spot treba shvatit kao aperitiv, a glavno jelo stiže već za cirka mjesec dana u obliku CD/DVD-a Evo vam Džinovski. Živjeli!", komentirao je novi spot stare pjesme Mile Kekin.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali