JESU LI VEĆ TADA MUTILI? / Proširila se starija snimka Pece i njegove fatalne ljubavnice Silvije: Pjevač ju je gutao pogledom, a ona...

Image
Foto: Radio Dalmacija/YouTube

Budući da je Pecin ljubavni život trenutno pod povećalom javnosti, ne čudi snimka iz siječnja ove godine koja se sada proširila društvenim mrežama

23.10.2022.
15:58
Radio Dalmacija/YouTube
Play logo

Marko Pecotić Peco posljednjih dana puni medijske stupce svojim burnim ljubavnim životom. Poznati pjevač šokirao je hrvatsku javnost priznanjem da se razvodi od dugogodišnje supruge Irene, s kojom ima dvoje djece zato što se zaljubio u drugu.

Njegova majka navodno plače otkad je informacija dospjela u javnost, a poražavajuća je činjenica da se njegova nova djevojka Silvia Dvornik pojavljivala na obiteljskim druženjima i zajedno s njim pravila kao da se ništa ne događa između njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

Zanimljiv video s početka godine

Supruga Irena dosad situaciju nije komentirala, ali je nakon svega strelovito narastao broj njezinih pratitelja na Instagramu, a ona u novim objavama piše vrlo znakovite poruke.

Image
OSVANUO JE STORY /

Prvi put nakon što je buknula vijest da je Marko Pecotić ostavlja zbog prijateljice, oglasila se Irena Pecotić: 'Nemoj to zaboraviti'

Budući da je Pecin ljubavni život trenutno pod povećalom javnosti, ne čudi snimka iz siječnja ove godine koja se sada proširila društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Marko i Silvia gostovali su tada na Radio Dalmaciji te zajedno otpjevali popularnu pjesmu "Rekao si". Na snimci Marko zaljubljeno pogledava Silviju i pritom se smiješi od uha do uha, dok ona njemu pogled nije uzvratila. Zbog toga mnogi pretpostavljaju da su već u to vrijeme nešto mutili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo