Pogledajte novi video spot Bastardza!

Klik vam poklanja novi spot grupe Bastardz!

10.11.2000.
13:33


Dosad smo upoznali dva albuma Bastardza, "C'est Universal" i "The Groove Ressistance", a na novom albumu "Muzika ljubavi" sve pjesme potpisuju Jex i Helena.

Na albumu su surađivali vrsni glazbenici: Alan Bjelinski i Gojko Tomljenović na klavijaturama, te Dubravko Vorih i Alen Svetopertić na basu. Dio albuma je snimljen u Amsterdamu, a ostalo u studiju Croatia Recordsa.

Ljubitelji zvuka Bastardza moći će uživati u devet novih pjesama (od ukupno 12 objavljenih), a u eteru domaćih radio-postaja već se može poslušati i drugi singl, pjesma "Pleši".

Nedavno je dovršen i video spot za naslovnu pjesmu albuma. Veći dio spota sniman je ovog ljeta na Hvaru i to na jahti slikara hiper-realista Zvonimira Mihanovića, dok su neki dijelovi odrađeni na krovu Croatia Recordsa, matične diskografske kuće grupe Bastardz. Snimatelj koji potpisuje kadrove morskih lokacija je Boris Poljak, a kadrove "na suhom" snimio je Dean Bjelinski. Sve to zajedno obradila je u montaži Marija Škifić, inače renomirana montažerka nekolicine domaćih dokumentarnih i igranih filmova.
Spot je premijerno prikazan ovog ponedeljka na HRT-u u emisiji "Mjesečina", a vi ga već danas na ovim stranicama možete vidjeti klikom na ponuđene linkove:

- Muzika ljubavi/160kbps

- Muzika ljubavi/56kbps

Ako vaša "mašina" nije dovoljno moćna te nemate mogućnost gledanja spota, pomoću ovog linka možete barem čuti pjesmu "Muzika ljubavi" u MP3 formatu

Pjesmu skinite pomoću desnog klika na miš koristeći naredbu "Save Target As"!

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen