Nakon poroda Sevka toliko seksi da ti pamet stane

Samo pet mjeseci nakon poroda, Severina se vraća koncertnim angažmanima. Kako bi se zahvalila i razveselila svoju vjernu publiku, odlučila je održati nekoliko koncerata po jadranskoj obali.

12.7.2012.
15:45
VOYO logo

Nakon desetomjesečne pauze od posljednjeg koncerta u Vinkovcima u rujna prošle godine, prvi veliki koncert održat će u Vodnjanu, u popularnom Lighthouse Music Clubu. Koncert je zakazan za 27. srpnja.

Ovo će ujedno biti i prvi koncert na kojem će Severina po prvi put sa svojim live bendom na najvećoj open-air pozornici u Istri uživo izvesti svoja dva velika hita – Grad bez ljudi te trenutno najveći hit na ovim prostorima Italiana, koji trese sve klubove i etere radijskih stanica, a u svega mjesec dana na YouTubeu je preslušan preko devet milijuna puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponukana velikom popularnošću Italiane, Severina je odlučila snimiti videospot u kojem će sudjelovati i njeni obožavatelji. Određeni kadrovi već su snimljeni u Zagrebu, na krovu Westgate Shopping Cityja, zatvorenoj autocesti prema Velikoj Gorici te na Trgu bana Josipa Jelačića.

Dok obožavatelji iščekuju novi videospot u režiji Darka Drinovca, Severina je odlučila obradovati ih kompilacijskim albumom Severina – Top 10. U proteklih mjesec dana obožavatelji su birali omiljene pjesme iz Severinine karijere, a album će po prvi put na ovim prostorima biti objavljen isključivo u digitalnom obliku i to po popularnoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim deset pjesama koje su odabrali putem Severinine službene Facebook stranice, Severina na albumu poklanja i download pjesme Italiana.

Spomenuti album s 11 pjesama će od idućeg ponedjeljka, 16. srpnja od 12 sati, biti moguće preuzeti na stranici www.dallasmusicshop.com i to kupnjom putem kreditnih kartica ili SMS-om slanjem ključne riječi ITALIANA na broj 80208 po cijeni od 19,99kn/sms.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo