PJESMOM PROTIV OPAKIH BOLESTI: / Četiri tenora će na pozornici u Lisinskom ugostiti Ninu Badrić

Image
Foto: Promo

Glazbenica Nina Badrić razveselit će zagrebačku publiku kao gošća gala koncerta Četiri Tenora i prijatelji, a koji će se održati 7. veljače u 19.30 sati u Lisinskom.

19.1.2017.
17:00
Promo
Play logo

Nina Badrić najavljuje nesvakidašnju glazbenu priču u kojoj će u pratnji orkestra izvesti neke od svojih najljepših hitova.

“Ovo je priča koja ima svoju tradiciju u borbi protiv opakih bolesti. Zbog toga mi je iznimna čast biti dio ovog humanitarnog koncerta u društvu najvećih glazbenih velikana. Svojom postojanošću dokazali su da se ne predaju, a to je i moja poruka svima onima koji u ovim trenucima vode svoje najveće životne borbe.” – izjavila je Nina Badrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OPASNA I ZGODNA: /

Nina Badrić pohvalila se da je pucala iz pištolja... I svidjelo joj se

Image
OPASNA I ZGODNA: /

Nina Badrić pohvalila se da je pucala iz pištolja... I svidjelo joj se

shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

Domaćini dugoiščekivanog koncerta koji predstavlja pravi užitak za ljubitelje odlične glazbe su Četiri Tenora - Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco, Vladimir Garić i Marko Škugor. Na pozornici Lisinskog, uz Ninu, pridružit će im se i operna diva Dubravka Šeparović Mušović.

Povodom obilježavanja 50. obljetnice Lige za borbu protiv raka gala koncert Četiri Tenora i prijatelji održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba. Prihod od koncerta u cijelosti je namijenjen nadolazećim aktivnostima Hrvatske lige za borbu protiv raka koja se već pet desetljeća svim sredstvima bori protiv jedne od najsmrtonosnijih bolesti današnjice.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo