Ovim singlom i video spotom grupa A zar je to važno najavljuje svoj veliki povratak.

Video je dirljiv, pun toplih boja, dječje nevinosti, a njegova radnja i veselje u skladu je s optimizmom teksta.

Glavnu ulogu u njemu imaju štićenici doma za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi Vladimir Nazor u Karlovcu.

Oni su vile i vilenjaci Artusi, glavni akteri serije fotografija Vile i vilenjaci autorice, fotografkinje i redateljice najavljenog spota - Ive Lulić.

Autor glazbe i teksta je Dino Osmanagić, a produkciju potpisuje Denis Mujadžić – Denyken.

Nakon brojnih izvrsnih recenzijaalbuma prvijenca O čemu sanja Adam Zemsta iz Triera grupe A zar je to važno, posebice rado se prisjećamo one u kojoj je Dubravko Jagatić napisao: 'Počne li se nakon ovog albuma Dino Osmanagić ozbiljno baviti glazbom, njegovo skladateljsko znanje, kreativnost i specifičan glazbeni izraz mogli bi mu omogućiti daleko više', a Dino Osmanagić je to ozbiljno odlučio. Kontaktrirao je Denykena, jednog od ponajboljih hrvatskih producenata, koji je nakon preslušanog materijala odlučio da suradnja može početi.

Negdje istovremeno došlo je do promjene dotadašnje postave benda koji sada čine mahom glazbenici iz grada Jastrebarskog, od kuda je AZJTV i krenuo.

Uz vokal Dine Osmanagića, 'alfu i omegu' benda te sjajnog autora, novi članovi su: Karlo Kurtalj – bas, Ivan Pelivanović Pele – gitara, Filip Borovec – bubanj i Mirko Kolovrat– gitara.

Videospot - vile i vilenjaci Artusi

No, Denyken nije ostao samo u funkciji producenta već je inicirao suradnju Dine i fotografkinje Ive Lulić, autorice sad već vrlo poznate serije fotografija Vile i vilenjaci.

Ivine fotografije malih vilenjaka Denykenu su se učinila kao sjajna poveznica s pjesmom Ja se dobro osjećam pa je predložio da vile i vilenjaci budu glavni motiv za istoimeni video.

Tijekom dogovora oko suradnje ispostavilo se da se Dino i Iva poznaju od ranije što je bila odlična odskočna daska za ulazak u zajednički projekt.

O projektu vile i vilenjaci

Projekt Ive LulićVile i vilenjaci Artusi temelji se na fotografiji koja prikazuje dobre vile i vilenjake u prirodi.

Fotografije su bajkovite, ali istovremeno je sve na njima stvarno. Vile i vilenjaci su djeca iz Doma Vladimir Nazor u Karlovcu, jer i oni kao i mali vilenjaci žive bez roditelja i možda ih je baš takav način života potaknuo da neke stvari na ovom svijetu shvate ranije od nas ostalih. Ta ih činjenica pretvara u vile i vilenjake.

Ovi klinci znaju da je ljubav pokretač svemira, znaju da je čisto srce ključ sreće, a iskrenost najveći dar koji možeš dati bližnjemu. Vile i Vilenjaci iz Karlovca dobili su svoje specifično vilenjačko ime Artusi.

Iva Lulić osnovala je Udrugu Artus kojoj je cilj rad s djecom i mladima na kreativnim i edukativnim projektima, poticanju kreativnosti i inovativnosti djece i mladih kroz obrazovne kulturno– umjetničkae sadržaje, odnosno druženje se s njima, slaviti njihove rođendane, voditi ih na izlete, organizirati kreativno umjetničke radionice te im pomagati u odrastanju i kročenju kroz život.

O spotu

Režiju video spota Ja se dobro osjećam potpisuje Iva Lulić, a sniman je tijekom jednog vikenda na lokaciji Posebnog ornitološkog rezervata Crna Mlaka.

Za tu prigodu organiziran jedvodnevni izlet za petnaestak štićenika s odgajateljima Doma za djecu Vladimir Nazor iz Karlovca. Ta djeca su glumila vile i vilenjake i sjajno se zabavili uz članove benda i snimateljsku ekipu.